ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΠΟΨΕΙΣ

Ράβε ξήλωνε

0

Καταστάσεις ανασφάλειας διαδραματίζονται  καθημερινά στην χώρα μας αλλά και διεθνώς με τον κορονοϊό και τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει επιφέρει ,και όχι μόνο θα έλεγα…Ο κόσμος είναι πολύ μπερδεμένος ,μουδιασμένος θα έλεγα με αυτά που βλέπει και ακούει, λαμβάνω συνεχώς μηνύματα ανησυχίας αλλά και απορίας με το τι μέλλει γενέσθαι.  Μισθοί και συντάξεις αναπροσαρμόζονται ,ως αντισυνταγματικοί και εξουθενωτικοί ,ο περίφημος νόμος περικοπής συντάξεων της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και ο σχετικός νόμος της δικαιοσύνης που είχε περάσει   για την αποσυμφόρηση των φυλακών , που ούτε λίγο ούτε πολύ , προσφάτως παράπτωμα παιδεραστίας με ποινή έκτισης 401 χρόνια αποφυλακίζεται σε επτά μόλις έτη, και όμως αυτούς τους νόμους τους διαφήμιζαν ως η σωτηρία για το Έθνος, ξηλώνονται κάποιοι από αυτούς  μέρα με τη μέρα ,αλλά συνάμα αποκαλύπτεται ο εμπαιγμός εις βάρος των πολιτών τόσα χρόνια.

Πολλοί σωτήρες  μαζεύτηκαν  ξαφνικά και είναι ανησυχητικό  και επικίνδυνο θα συμπλήρωνα. Ράβε ξήλωνε όπως και ο τίτλος των ανησυχιών μου αυτών. Κάθε κυβέρνηση που αναλαμβάνει την διακυβέρνηση της χώρας εφαρμόζει κατά το δοκούν , πολιτικές σε μερικές περιπτώσεις που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα της  Ελλάδας .Πολλές φορές ακυρώνει την πολιτική γραμμή  της προηγούμενης κυβέρνησης και εφαρμόζει τη δικιά της ,με τόση άνεση και ευκολία και πάει λέγοντας. Βγαίνουν επιφανείς συνταγματολόγοι να υπερασπιστούν τους πολίτες και το Σύνταγμα και τους αγνοούν παντελώς σαν να μην υπάρχουν. Τελικός αποδέκτης που πληρώνει το μάρμαρο είναι ο λαός ,μόνο οι πολίτες πληρώνουν για τα λάθη τους ,οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο με σχετικούς νόμους ψηφισμένους που προασπίζουν τα δικαιώματα τους και την αποποινικοποίηση τους από κάθε ευθύνη..

Και στο κάτω κάτω της γραφής όποιος είναι σωστός δεν έχει να φοβηθεί κάτι ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.. Το Σύνταγμα της χώρας σε κάποιες περιπτώσεις μεταμορφώνεται σε κουρελόχαρτο στα χέρια κάποιων επίδοξων και ημιμαθών πολιτικών που παίζουν το παιχνίδι τους ,στηριζόμενοι στην ομπρέλα της προστασίας σχετικών νόμων μη διώξεων τους… Αυτό φίλες και φίλοι μου κατά την ταπεινή μου γνώμη πρέπει να σταματήσει ,να έχουν ευθύνη όλοι για όλα χωρίς καμία εξαίρεση. Ακόμα και οι πολιτικοί αλλά και οι κυβερνήσεις που στέρησαν από τον λαό αυτά που τους ανήκουν σύμφωνα με το Σύνταγμα, πρέπει να λογοδοτούν στην δικαιοσύνη αλλά συνάμα να μπορούν να υπερασπίζονται την θέση τους ,χωρίς να αφήνουν να αιωρούνται  μαύρα σύννεφα πάνω από αυτούς αλλά και τις πολιτικές που έχουν ακολουθήσει. Έχω αναφερθεί σε προηγούμενα μου κείμενα λέγοντας ότι το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ είναι το πιο αξιόλογο και καλό αλλά αυτομάτως μετατρέπεται στο πιο δύσκολο στα χέρια άπειρων αλλά και ημιμαθών ,θέλει θυσίες ,παιδεία ,μόρφωση αλλά και αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο ..Όλα με μέτρο και με απόλυτη συναίσθηση χωρίς ακρότητες και ταμπέλες .Δεν μπορώ να διανοηθώ εν έτος 2020 να υπάρχουν πολιτικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου, που να βάλουν και να αξιώνουν κατά των συμφερόντων της πατρίδας μας με απόλυτα ανθελληνικό τρόπο , κάποιοι από αυτούς δεν την υπηρέτησαν καν την πατρίδα  και μας κουνάνε  με επιτακτικό ύφος το δάκτυλο,  που υπόψιν η πατρίδα αυτή, τους πληρώνει κιόλας με πολύ παχυλούς μισθούς. Και αν ακούσουν έναν πατριώτη να λέει ζήτω το έθνος  ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ ,θα τον πουν και φασίστα ..

Η πατρίδα μας η ΕΛΛΑΔΑ θέλει ανθρώπους να την αγαπούν και να την στηρίζουν δεν υπάρχει χώρος για ανθέλληνες.. Λίαν επιεικώς ντροπή και κατάντια, Αλλά φταίμε εμείς που τους δώσαμε το χρίσμα και την δύναμη. Επιβάλλεται να ξυπνήσουμε και να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από κάθε κίνδυνο, να είμαστε προσεχτικοί όταν ασκούμε το ύψιστο δικαίωμα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  που είναι η ΨΗΦΟΣ μας ,η ανοχή είναι συνενοχή ,ο σανός είναι καλός για τα ζώα όχι για τους ανθρώπους . Κλείνοντας θα σας υπενθυμίσω ,ότι προδότης δεν είναι μόνον αυτός που προδίδει την πατρίδα του αλλά και αυτός που ασκεί  κάθε μορφή εξουσίας και δεν αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που ηγείται…   

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ