ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Προφυλακίστηκαν οι επτά για την υπόθεση ναρκωτικών στο Αμάρι

0

 Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν και οι επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που συνδέεται με το Αμάρι, με τη Δίωξη Ναρκωτικών να αποδίδει δεκάδες αγοραπωλησίες κοκαΐνης, ενώ η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι τα αδέλφια είναι εξαρτημένα άτομα και όχι μέλη οργανωμένου κυκλώματος

Και οι επτά κατηγορούμενοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι μετά τις απολογίες τους για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών που συνδέεται με την περιοχή του Αμαρίου, με τις δικαστικές αρχές να υιοθετούν τη σκληρότερη στάση απέναντι στα φερόμενα μέλη των δύο ομάδων.

Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες βρίσκονται και μέλη των ίδιων οικογενειών, καθώς στη φυλακή οδηγούνται δύο πατέρες μαζί με τους γιους τους – στη μία περίπτωση ένας γιος και στην άλλη δύο αδέλφια. Έξω από τα δικαστήρια, συγγενείς και φίλοι των κατηγορουμένων παρέμειναν για ώρες περιμένοντας την απόφαση για την ποινική τους μεταχείριση.

Σύμφωνα με τη Δίωξη Ναρκωτικών, στα μέλη της πρώτης ομάδας αποδίδονται τουλάχιστον 108 ολοκληρωμένες αγοραπωλησίες κοκαΐνης σε περίπου 60 διαφορετικά άτομα κατά τη διάρκεια τετράμηνης παρακολούθησης, ενώ στη δεύτερη ομάδα αποδίδονται τουλάχιστον 30 συναλλαγές ναρκωτικών με αντίστοιχο αριθμό προσώπων.

Από την πλευρά της υπεράσπισης, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα αδέλφια, με τον συνήγορό τους να υποστηρίζει ότι πρόκειται για εξαρτημένα άτομα και όχι για πρόσωπα με ηγετικό ή οργανωμένο ρόλο στη διακίνηση ναρκωτικών, κάνοντας λόγο για άδικη εμπλοκή τους στην υπόθεση.

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Προφυλακίστηκαν οι επτά για την υπόθεση ναρκωτικών στο Αμάρι

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ