ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Αθήνα ο Γιώργης Μαρινάκης για τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

0

Στην Αθήνα θα μεταβεί την προσεχή Δευτέρα 25 Μαΐου 2026, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου να  παρακολουθήσει τη μεικτή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, η οποία θα επικεντρωθεί στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Στη συνεδρίαση θα παραστεί ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Θεόδωρος Λιβάνιος.

 Ο Δήμαρχος με την ιδιότητά του Προέδρου της Π.Ε.Δ. και κατ’ εξουσιοδότηση των συναδέλφων του, θα κάνει παρεμβάσεις στο πλαίσιο της παρουσίασης των διατάξεων του νέου Κώδικα και θα εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες του προς την ηγεσία και το επιτελείο του Υπουργού για την εξαιρετική συνεργασία τους στη διαμόρφωση των προτάσεων.

     Στη συνέχεια ο Δήμαρχος, ως Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ έχει προγραμματισμένη συνάντηση με στελέχη της ΔΕΗ με αντικείμενο το ενεργειακό κόστος των ΔΕΥΑ και της Αυτοδιοίκησης.

Κατά την επιστροφή του στην Κρήτη, την επόμενη ημέρα Τρίτη 26 Μαΐου,  ο κ. Μαρινάκης  θα πραγματοποιήσει συνεργασία στα Χανιά με την Πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Σταματίνα Παπαδόγγονα.

 Κατά τη διάρκεια απουσίας του Δημάρχου θα τον αναπληρώνει στα καθήκοντά του η Αντιδήμαρχος Δρ  Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην Αθήνα ο Γιώργης Μαρινάκης για τη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ