ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔΕΥΑΡ: Προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για την εξόφληση ή ρύθμιση εκκρεμών οφειλών τελών

0

 Η ΔΕΥΑΡ καλεί τους Δημότες που έχουν εκκρεμείς οφειλές τελών να αξιοποιήσουν την προθεσμία έως και 30-9-2025  για την εξόφληση ή τη ρύθμισή τους.

 Με την άμεση εξόφληση των τελών γίνεται  απάλειψη των τόκων , ενώ η ρύθμιση της οφειλής μπορεί να γίνει για χρονικό διάστημα εως 36 δόσεων με τους εξής όρους :

     ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΣΕΩΝ

ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΚΩΝ

              1

           10%  

               6

           100%

              2

           10%

             12

             80%

              3

           10%

             24

             60%

              4

           10%

             36

             40%

              5

             0

             36

               0%

 Η όλη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στα κεντρικά Γραφεία της ΔΕΥΑΡ που βρίσκονται στο Βιολί Χαράκι ( θέση Μύτη Γρίντα ) στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού  (Καθημερίνα από 9 πμ. εως  14 μ.μ).

  Επισημαίνεται προς τους καταναλωτές , ότι η ΔΕΥΑΡ , είναι Κοινωφελής Επιχείρηση , δεν αποσκοπεί σε κέρδος , ενώ με τα τέλη καλύπτονται ανταποδοτικά οι λειτουργικές της ανάγκες , ώστε να συνεχίσει να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες ύδρευσης και αποχέτευσης σε όλους.

 Σε περίπτωση αδράνειας , η επιχείρηση υποχρεούται  - σύμφωνα με τον Κανονισμό Δικτύων και τη Νομοθεσία - να προχωρήσει στα προβλεπόμενα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης , όπως βεβαίωση της οφειλής μέσω Δ.Ο.Υ. , έγερση αγωγής , δέσμευση καταθέσεων και διακοπή της υδροδότησης.

    Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΡ ελπίζει , ότι  οι δημότες θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή για εξόφληση ή ρύθμιση των οφειλών τους και δεν θα χρειαστεί να προβεί σε αναγκαστικά μέτρα είσπραξης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

ΔΕΥΑΡ: Προθεσμία μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για την εξόφληση ή ρύθμιση εκκρεμών οφειλών τελών

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ