ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στην πρώτη θέση του διαγωνισμού ΑΝΤ 2023 η ομάδα «Psycho Διαπραγματευτές» του Τμήματος Ψυχολογίας

0

Η ομάδα των φοιτητών επιλέχθηκε ανάμεσα στις 18 ομάδες που πήραν μέρος στον τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Η ομάδα «PsychoΔιαπραγματευτές» κατέλαβε την πρώτη θέση στην τελική φάση του φοιτητικού και πολύ ανταγωνιστικού διαγωνισμού Athens Negotiation Tournament, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Απριλίου 2023 στην Αθήνα.

Άξιοι συγχαρητηρίων οι φοιτητές του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Γαληνή Λαζαράκου, Ζηνοβία Λεϊμονή και Αντώνη Πετρή, που αποτελούσαν την ομάδα «PsychoΔιαπραγματευτές», για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό ΑΝΤ 2023.

Η ομάδα των φοιτητών επιλέχθηκε ανάμεσα στις 18 ομάδες που πήραν μέρος στον τελικό του φετινού διαγωνισμού.

Όπως τονίζεται:

"Το ΑΝΤ διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Tμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Στόχος του AΝΤ είναι να συνδέσει τους νέους με το σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και να καλλιεργήσει την κριτική και διαπραγματευτική τους δεξιότητα. Για πρώτη χρονιά φέτος, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη διαδικασία των αιτήσεων και επιλέχθηκαν συνολικά 18 ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίες ξεχώρισαν με την αίτησή τους και «έπεισαν» την κριτική επιτροπή για μία θέση στον Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Διαπραγματεύσεων".

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ