ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη διάθεση των πολιτών το Α' ΚΑΠΗ Δήμου Ρεθύμνης και χώροι φιλοξενίας σε ξενοδοχεία της πόλης ενόψει κακοκαιρίας

0

Την κλιματιζόμενη κεντρική αίθουσα του  Α’ ΚΑΠΗ στην οδό Μοάτσου, θέτει στη διάθεση των πολιτών ο Δήμος Ρεθύμνης , για την προστασία τους, την προσωρινή ανάπαυσή τους  και την εν γένει διευκόλυνση τους από τις έντονες καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στο Ρέθυμνο τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, ενημερώνουν τους συμπολίτες ότι την Κυριακή 5 και τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023,  λόγω του ψύχους που θα επικρατήσει σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις,  η κεντρική κλιματιζόμενη αίθουσα του  Α’ ΚΑΠΗ, στην οδό Μοάτσου, θα είναι  διαθέσιμη σε όλους –ες , από τις 8 το πρωϊ  έως τις 9 το βράδυ,  για την εξυπηρέτηση τους.

Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου “Jo – An” και του «Αυλή Lounge Apartments»,  προσφέρονται ανιδιοτελώς  να παραχωρήσουν δωμάτια για τη φιλοξενία αστέγων που διαβιούν στο Ρέθυμνο,  για το βράδυ της προσεχούς Κυριακής και της Δευτέρας.

Εφόσον τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχιστούν και την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για την ισχύ των προαναφερθέντων διευκολύνσεων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ