ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Έκοψε την πίτα της η μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης

0

Σε μια πραγματικά όμορφη και άψογα συντονισμένη εκδήλωση, η μεγάλη οικογένεια του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου υποδέχτηκε τους φίλους και τους μικρούς μαθητές με τους γονείς τους που «πλημμύρισαν» με την παρουσία τους το κέντρο Μέγαρο προκειμένου να κόψουν όλοι μαζί την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου.

Το συγκρότημα των Γιώργου Φασουλά και Κώστα Καλλέργη, ανέλαβε το μουσικό μέρος της εκδήλωσης, ενώ τόσο οι Χορευτές όσο και οι Ριζίτες του Ομίλου καταχειροκροτήθηκαν καθώς κατάφεραν να εντυπωσιάσουν άπαντες τους παρευρισκόμενους.

Στο γλέντι που ξεκίνησε το μεσημέρι και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, οι μικροί μαθητές των σχολών έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να δουν οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι τους την πρόοδό τους.

Την πίτα του Ομίλου έκοψε ο Αρχιμανδρίτης  Άνθιμος Ματζουράνης εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομο που απουσίαζε, μαζί με τον πρόεδρο του Ομίλου Γιάννη Πετράκη, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου. 

Μια έντονα φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή ήταν όταν ο πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, κ. Πετράκης, ανακοίνωσε τη ζωντανή σύνδεση του κέντρου Μέγαρο με Θεσσαλονίκη, όπου ένα μικρό κορίτσι με σοβαρά κινητικά προβλήματα, που ήταν στην άλλη πλευρά της οθόνης περίμενε να δει τους Βρακοφόρους να χορεύουν. Η μικρή Δέσποινα, είχε ζητήσει από το «make a wish» να δει από κοντά το χορό των Βρακοφόρων και ο Όμιλος ανταποκρίθηκε άμεσα και κάλεσε την οικογένεια της Δέσποινας στην εκδήλωση της περασμένης Κυριακής. Δυστυχώς όμως, ο γιατρός της, την τελευταία στιγμή δεν της επέτρεψε να ταξιδέψει. Έτσι οι Βρακοφόροι της χάρισαν σε ζωντανή σύνδεση, έναν υπέροχο καστρινό χορό και ανανέωσαν την πρόσκληση τους για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Ομίλου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ