ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ευχαριστήριο Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου

0

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Εθελοντικής Ομάδας .
Τη βασιλόπιτα έκοψε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας κα Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα , την οποία και ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησε με τη παρουσία της!
Ταυτόχρονα υπήρξε ενημέρωση για πρώτες βοήθειες σε βρέφη και παιδιά από την ομάδα @Learn to Help. Ευχαριστουμε την Κατερίνα Εφραίμογλου και όλη την ομάδα για την υποστήριξη,  αλλά  και για τον χρόνο που αφιέρωσε.
Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Patisserie Mona Lisa Skartsilakis που μας στήριξε για ακόμη μια φορα και μας προσέφερε μια γευστικότατη βασιλόπιτα. Ευχαριστούμε ακόμη, τους δωροθέτες μας MEDIA STROM Rethymno και το κατάστημα Ποθουλάκης Επίπλωση, p.ART.ners, Katerina Tzagkaraki, Konstantina Yiasemidou, Μα Ρα Μπου, Borsalino Rethymno, Agapi Paterogiannaki και τη σελιδα της ""by love"", Ελένη Βογιατζή (συνεργάτης Ἔνδον- Endon. Κέντρον Προσωπικής Ανάπτυξης & Συμβουλευτικής), AGORA shops.
Τέλος, ευχαριστούμε το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου για τη θερμή φιλοξενία, αλλά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια για ενημέρωση και βοήθεια συνανθρώπων και συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση,
οι διοργανώτριες και οι διαχειρίστριες της Εθελοντικής Ομάδας Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ρεθύμνου
Κουρουπάκη-Ποθουλάκη Άρτεμις, Κουτούβαλη Σοφία, Λιανουδάκη Δέσποινα, Σουφλιά Λένα, Τρουλλινού Κική

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ