ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ενημερωτική Εσπερίδα «Μικρά τουριστικά καταλύματα, η επόμενη μέρα» στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου

0

Η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Ρεθύμνου «ΑΡΚΑΔΙ», σε συνεργασία με την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) διοργανώνουν ειδική ενημερωτική Εσπερίδα με τίτλο: «Μικρά τουριστικά καταλύματα, η επόμενη μέρα», την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου.

Κύριος εισηγητής θα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση της Ομοσπονδίας, θα επισκεφτεί το Ρέθυμνο για πρώτη φορά, προκειμένου να μιλήσει για τις δράσεις της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. έχει πληθώρα δράσεων και προγραμμάτων που προσφέρει στα τουριστικά καταλύματα. Ειδικότερα, έχει εισάγει ένα νέο brand name με την επωνυμία“SMOTEL”, το οποίο έχει κατοχυρωθεί σε εθνικό κι ευρωπαϊκό επίπεδο και διαμορφώνει μια νέα κατηγορία τουριστικών καταλυμάτων, τα οποία προσφέρουν αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες τους για ένα διαφοροποιημένο και μοναδικό τουριστικό προϊόν σε σχέση με τα υπόλοιπα καταλύματα. Η Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. προωθεί ακόμα πρωτοποριακές για τον κλάδο δράσεις όπως είναι το «Καλάθι Πρωινού»,  το οποίο σκοπό έχει να συνδέσει τον τουριστικό κλάδο με τις τοπικές κοινωνίες και να προωθήσει τον πρωτογενή τομέα της κάθε περιοχής ξεχωριστά, αλλά και τον «Τουρισμό Εμπειρίας», που σκοπό έχει την εξειδίκευση των τουριστικών καταλυμάτων μέσα από τη διαφοροποίηση του παρεχόμενου τουριστικού προϊόντος, στηριζόμενος στα συγκριτικά πλεονεκτήματα των επιλογών που προσφέρει η κάθε περιοχή στους επισκέπτες, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά. Οι μορφές του Τουρισμού εμπειρίας της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. είναι: Γνωριμία με την ελληνική κουζίνα, Περιπατητικός- Περιηγητικός τουρισμός, Ποδηλατικός τουρισμός και Οικογενειακός τουρισμός.

Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός κλάδος και τα μικρά τουριστικά καταλύματα. Οι επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων μπορούν να στέλνουν τα ερωτήματά τους στο  email: [email protected]. Προκειμένου να απαντηθούν στη διάρκεια της Εσπερίδας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ