ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Υπόθεση των Κρητικών η αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Ρέθυμνο

0

Κάλεσμα ανατροπής του άγονου διπολισμού ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ όπως τον χαρακτήρισε  απηύθυνε από το Ρέθυμνο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, οποίος ζήτησε ταυτόχρονα την ισχυρή εντολή για να επιστρέψει το κόμμα ως πρωταγωνιστής.

Ο κ Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Ωδείο Ρεθύμνου απέκλεισε ακόμη μία φορά κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών και με τα δύο κόμματα, ενώ παρουσίασε μέρος του προγράμματός στα μέλη και τους φίλους του κόμματός του.
Ο ίδιος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τους ότι μεταξύ άλλων καταδίκασαν σε ενεργειακή φτώχεια χιλιάδες Έλληνες, τονίζοντας ότι με τις δικές τους πρωτοβουλίες πολλαπλασιάζονται οι πλειστηριασμοί.
Δεσμεύτηκε για μία πολιτική που θα συνδέει τον ποιοτικό τουρισμό με τον πρωτογενή τομέα, θα ανακόπτει το brain drain, αλλά και θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα του δημογραφικού προβλήματος.
Αφού πρότεινε να φορολογηθούν τα υπερκέρδη των τραπεζών, όπως στην Ισπανία, για να σταματήσει η φτωχοποίηση του λαού και η δύσκολη διαβίωσή του, τόνισε οτι πρέπει να εξασφαλιστεί ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο σε όλους τους πολίτες.
Ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε οτι οι αγώνες για μία ισχυρή Ελλάδα πάντα ξεκινούσαν από εδώ, από την Κρήτη .Έχουμε ένα ιδιαίτερο κίνητρο να δυναμώσουμε την παράταξή μας, να δείξουμε στο ελληνικό λαό ότι υπάρχει μία φιλοδοξία: όχι για καρέκλες, αλλά για ένα καλύτερο αύριο, είπε.
Στη συνέχεια ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι το μόνο κόμμα που θα έχει συντριπτική άνοδο, ενώ εγγυήθηκε σταθερότητα και προοπτική από την πρώτη Κυριακή.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ κάλεσε τους Κρητικούς να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της αναγέννησης της παράταξής του, ώστε να ξεκινήσει μια νέα εποχή κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής αξιοπρέπειας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ