ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η πολύτιμη συνεισφορά και το ευχαριστώ στον συνταξιούχο εκπαιδευτικό Μανόλη Μεταξάκη

0

 Στο πλαίσιο της συνάντησης του κ. Μανούσου Μαραγκάκη, Διευθυντή της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, του κ. Λάμπρου Καρβούνη, Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου και της κας Μαρίας Γιγουρτάκη, Συντονίστριας Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, που έλαβε χώρα στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, έγινε ιδιαίτερη μνεία στην πολύτιμη συνεισφορά του κ. Μανόλη Μεταξάκη συνταξιούχου εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ86 (Πληροφορικής).

Ο κ. Μεταξάκης με τις άοκνες προσπάθειές του για χρόνια στηρίζει το Διαδικτυακό Κυνήγι Θησαυρού με θέμα την Αρκαδική εθελοθυσία  για τους μαθητές και των δύο βαθμίδων της Εκπαίδευσης, παρέχοντας την ηλεκτρονική υποστήριξη και την εποπτεία της πλατφόρμας που ο ίδιος δημιούργησε για τις ανάγκες του Κυνηγιού.

Θα θέλαμε λοιπόν και από την θέση αυτή να ευχαριστήσουμε τον κ. Μεταξάκη για τις ακούραστες προσπάθειές του, για την ευαισθησία και την αγάπη του απέναντι στα παιδιά και για όσα συνεχίζει να προσφέρει στον χώρο της Εκπαίδευσης και του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ