ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση με σημασία για τα έργα στον Πλατύ Ποταμό…

0

Συνάντηση μεταξύ θεσμικών και ενεργών πολιτών πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός η οποία αφορά στη διασφάλιση της χρηματοδότησης και της δημοπράτησης του έργου του φράγματος Πλατύ Ποταμού και των συνοδών έργων στην Π.Ε. Ρεθύμνου.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Αμάρι βασικό θέμα ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων λειψυδρίας και των αρδευτικών αναγκών της περιοχής του Αμαρίου και του Αγίου Βασιλείου στο σχεδιαζόμενο έργο στρατηγικής σημασίας του φράγματος του Πλατύ Ποταμού.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε περαιτέρω η ερώτηση που κατατέθηκε από τον κ. Ξανθό που αφορούσε τόσο τη χρηματοδότηση του έργου του φράγματος του Πλατύ Ποταμού, το χρονοδιάγραμμα δημοπράτησης, αλλά κυρίως το αν θα γίνει ταυτόχρονα η δημοπράτηση και των συνοδών έργων, που θα εξασφαλίσουν στην περιοχή του Αμαρίου, τη δυνατότητα εγγυημένης κάλυψης των αρδευτικών αναγκών του πρωτογενούς τομέα.

 

Στη συζήτηση παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βλαστός, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αμαρίου Μενέλαος Φραγκιουδάκης, ο δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Μαρκίδης ο επιχειρηματίας Γιάννης Γενεράλης και άλλοι ενεργοί πολίτες.    

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ