ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος στα Χανιά

0

Κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Πρόδρομος, το απόγευμα της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2022, μετέβη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, όπου εορτάσθηκε η συμπλήρωση 30 ετών λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού «ΜΑΡΤΥΡΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Στην επετειακή αυτή εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη και στη συμπλήρωση 100 ετών από τη μικρασιατική καταστροφή, μετείχαν επίσης, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου κ. Δαμασκηνού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος και ο νεοχειροτονηθείς Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κνωσού κ. Μεθόδιος, Βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου. Παρέστησαν επίσης οι τοπικές αρχές των Χανίων, κληρικοί, μοναχοί και μοναχές και πλήθος κόσμου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος «εν ενί στόματι» μετά των λοιπών αγίων Αρχιερέων και του ευλογημένου λαού του Θεού ευχήθηκαν επίσης στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό για την επέτειο της εις Επίσκοπον χειροτονίας του κατά την ημέρα αυτή.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ