ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέο έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία – Η πρόβλεψη για Κρήτη

0

Νέο έκτακτο δελτίο εξέδωσε σήμερα η ΕΜΥ για τα καιρικά φαινόμενα που θα εκδηλωθούν το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα, με την Κρήτη να επηρεάζεται την Κυριακή και κυρίως στα δυτικά.

Το Σάββατο (05-11-2022) τα ισχυρά και κατά τόπους επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που ήδη επηρεάζουν τα βορειοδυτικά (το βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο) από το μεσημέρι και μετά θα επεκταθούν στο νότιο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Από το βράδυ τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν ανατολικότερα και θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία (συμπεριλαμβανομένης της πόλης της Θεσσαλονίκης) και κατά τη διάρκεια της νύχτας την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και την Εύβοια.

Την Κυριακή (06-11-2022) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται:
α) μέχρι το μεσημέρι στο Ιόνιο,
β) μέχρι το απόγευμα στην ηπειρωτική χώρα (πλην της Θράκης),
γ) από τις πρωινές ώρες στις Κυκλάδες, τη δυτική Κρήτη και τις Σποράδες και
δ) από νωρίς το απόγευμα στην περιοχή Σάμου-Ικαρίας και στα Δωδεκάνησα.

Σημειώνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τη δυτική Κρήτη. Η Αττική θα επηρεαστεί κατά διαστήματα από αργά το βράδυ του Σαββάτου (05-11-2022) έως νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (06-11-2022).

flashnews.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Νέο έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία – Η πρόβλεψη για Κρήτη

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ