ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε ανακαινισμένο, άνετο, λειτουργικό και σύγχρονο χώρο μεταστεγάστηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου

0

Σ’ ένα νέο χώρο, σύγχρονο, χαρούμενο και λειτουργικό, φιλοξενεί πλέον τις δημιουργικές δραστηριότητές του και τους μικρούς μαθητές του, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Δήμου Ρεθύμνης.

Μέχρι προσφάτως, το Ειδικό Νηπιαγωγείο, συστεγάζονταν με το  Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, σε περιορισμένο χώρο που στερούνταν αναγκαίες υποδομές όπως για παράδειγμα μια αίθουσα εξατομικευμένης αγωγής σε παιδιά που την είχαν ανάγκη. Ο Δήμος Ρεθύμνης και οι αρμόδιες υπηρεσίες του (Τμήμα Παιδείας,  Τεχνική και Κοινωνική Υπηρεσία) μερίμνησαν για τη διαμόρφωση ενός αυτόνομου, επαρκέστατου σε έκταση και κατάλληλες υποδομές, αναβαθμισμένο αισθητικά από τον Εικαστικό κ.  Γιώργο Πανταζή, χώρου στην περιοχή Σταυρωμένου Ρεθύμνου, όπου και μεταστεγάστηκε το Ειδικό Νηπιαγωγείο.

 Στην τελετή Αγιασμού της νέας σχολικής εγκατάστασης, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δρ Άννα  Ελευθεριάδου – Γκίκα,  ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δ.Ρ κ. Άγγελος Μαλάς,   ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ.Ρ κ. Γιώργος Μοτάκης, ο Πρόεδρος   Κοινότητας Χαμαλευρίου  κ. Δημήτρης Σερλής και ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου κ.  Λάμπρος Καρβούνης, εξέφρασαν τη βαθιά τους ικανοποίηση για την επίτευξη ενός στόχου που αποτελούσε για καιρό πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και της όμορης εκπαιδευτικής κοινότητας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ