ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τις Ρεθεμνιώτισσες ασημένιες πρωταθλήτριες Ευρώπης στο πόλο νεανίδων συνεχάρη σήμερα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μ. Λιονή

0

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, υποδέχτηκε σήμερα στην έδρα της Περοφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης τις δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνης, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Κυριακάκη, οι οποίες αναδείχθηκαν ασημένιες πρωταθλήτριες  Ευρώπης στο πρωτάθλημα Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Κροατία τον περασμένο Αύγουστο.

Μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου και της Εθνικής Ομάδας, συνοδευόμενες από τις οικογένειές τους και τον Πρόεδρο του ΝΟΡ, κ. Ανδρέα Τζαγκαράκη μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους από τη συμμετοχή τους στην ευρωπαϊκή διοργάνωση και αναφέρθηκαν στο υψηλό επίπεδο δουλειάς, που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου.

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης μετέφερε τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρου Αρναουτάκη, ο οποίος στη συγχαρητήρια επιστολή του προς τις δύο αθλήτριες αναφέρει τα εξής:

«Η σπουδαία αθλητική διαδρομή σας μας κάνει όλους υπερήφανους. Από τα μαθητικά σας χρόνια καταφέρετε να διακριθείτε στο χώρο του υγρού στίβου κατακτώντας μέχρι σήμερα σπουδαίες νίκες. Μέσα από τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ρεθύμνου γράφετε τη δική σας ιστορία, εκπροσωπώντας την Κρήτη στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο Νεανίδων σηκώσατε την Ελλάδα ψηλότερα. Με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου στην Κροατία θέσατε ισχυρά τα θεμέλια για μια λαμπρή πορεία τα επόμενα χρόνια. Ως Περιφέρεια Κρήτης, σας συγχαίρουμε και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη συνεχεία. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές σας, αλλά και στις οικογένειές σας για τη συμπαράσταση και τη στήριξη, που σας παρέχουν».

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, από την πλευρά της δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα είχαμε τη χαρά και την τιμή να συγχαρούμε από κοντά τις δύο αθλήτριες του ΝΟΡ, Μαρία Καραγιάννη και Κάτια Σταυρουλάκη, οι οποίες μας έκαναν υπερήφανους κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα νεανίδων του πόλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κροατίας. Η ηθική αυτή αναγνώριση στο πρόσωπο των δύο αθλητριών μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, πέρα από το να στηρίζουμε και υλικά ως Περιφέρεια Κρήτης την προσπάθειά τους μέσα από την παροχή οικονομικής συνδρομής στο ΝΟΡ για την αγορά εξοπλισμού, ώστε οι αθλητές μας να προπονούνται υπό τις καλύτερες δυνατό συνθήκες. Η επιτυχία αυτή αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεθοδικής και μακράς προσπάθειας με θυσίες και κόπο  των αθλητριών μας, των προπονητών τους και της  Διοίκησης στο Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου και ασφαλώς της οικογένειάς τους.

Για όλα τα νέα παιδιά, που θέλουν να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό, η Μαρία και η Κάτια αποτελούν πρότυπο, καθώς αποδεικνύουν στην πράξη πως με σκληρή και σωστή δουλειά, επιμονή και αφοσίωση, μπορεί κάποιος να κατακτήσει υψηλούς στόχους  και να διαπρέψει σε αυτό που αγαπά. Θερμά συγχαρητήρια και πάλι. Εύχομαι πάνω από όλα να έχετε υγεία, κάθε αγωνιστική επιτυχία και καλή πρόοδο».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ