ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: κύμα συμπαράστασης στην Φώφη Γεννηματά

0

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, η οποία μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της αποφάσισε να αποχωρήσει από την κούρσα εκλογής ηγεσίας, δέχεται κύμα συμπαράστασης από ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο, στελέχη του κόμματος της και απλούς πολίτες. Χιλιάδες είναι τα τηλεφωνικά μηνύματα και οι ευχές που καταφτάνουν στην Χαριλάου Τρικούπη από κάθε περιοχή της χώρας- στενοί συνεργάτες της δείχνουν αιφνιδιασμένοι αλλά και σίγουροι ότι η «Γεννηματά είναι μαχήτρια, ξέρει να κοιτάζει κατάματα τον καρκίνο, να παλεύει και να κερδίζει».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΕΣ

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δηλώσεις τους, πολιτικοί, στελέχη του ΚΙΝΑΛ και φίλοι της Φώφης Γεννημάτα από το Ρέθυμνο εξέφρασαν την συμπαράσταση τους και έστειλαν τις ευχές τους. 

Μεταξύ αυτών ο Βουλευτής Ρεθύμνου και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης ανάρτησε τα εξής:  «Έχεις αποδείξει πόσο δυνατή είσαι σε όλες τις μάχες που έχεις δώσει στη ζωή σου. Θα την κερδίσεις και αυτή!»

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΚΙΝΑΛ κ. Μιχάλης Σαρρής έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook : «Με τη δύναμη που σε διακρίνει μπορείς να ξεπεράσεις και αυτή τη δοκιμασία. Γρήγορη ανάρρωση.»

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης κ. Σταύρος Τζεδάκης έγραψε: «Ευχόμαστε στην Πρόεδρο μας Φώφη Γεννηματά περαστικά και γρήγορη ανάρρωση...»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ρεθύμνου κ. Γιάννης Λίτινας ανάρτησε την ευχή: «Θερμά περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.»

Ο Επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ. Μυλοποτάμου κ. Γιώργος Παπακωνσταντής ανέφερε τα εξής: "Ευχές για γρήγορη ανάρρωση της Φώφης Γεννηματά. Είναι αγωνίστρια, θα τα καταφέρει!"

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θοδωρής Δουλουμπέκης έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής: «Περαστικά στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Ελπίζω να είναι όλα περαστικά και σύντομα να βρίσκεται πίσω στα καθήκοντά της.»

Το μέλος της Ν.Ε. Ρεθύμνου του ΚΙΝΑΛ κ. Ελένη Σαλβαράκη έγραψε από την πλευρά της: «Πρόεδρε μας, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την ένωση και τον αγώνα για το κόμμα μας που τόσα χρόνια πιστά ακολουθούμε.»

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ