ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: σοβαρά αιτήματα των τοπικών φορέων θα προωθήσει στην Βουλή το ΚΙ.ΝΑΛ.

0


Το κλιμάκιο  αποτελούσαν ο  γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτής  Ηρακλείου Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής  Ρεθύμνου Μιχάλης Σαρρής, οι αναπληρωτές γραμματείς  Ν.Ε. Γιάννης Μαρινάτος και Ανδριανή Βαονάκη και τα μελη ΝΕ Ανδρέας Αντωνίου, Κασσάνδρα Κοτζανάκη, Στέλλα Πατρίκη,  Γιώργος Πολιουδάκης,  Όθωνας Χριστουλάκης και Δημήτρης Κατικάς.
Στις συναντήσεις από πλευράς των φορέων μετείχαν ο κ. Γιώργος Λιολάκης πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, ο κ. Χαράλαμπος Σφακιανάκης πρόεδρος της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ρεθύμνου  με τον γραμματέα κ. Νίκο Νημά, ο κ. Κωνσταντίνος Νικολιδάκης πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπάλληλων, ο κ. Δημήτρης Τσαχάκης πρόεδρος του Συλλόγου ΑΜΕΑ, ο κ. Αντρέας Αντωνίου γενικός γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου και η  κ. Λίτσα Μαθιουδάκη μέλος της συντονιστικής επιτροπής διαμαρτυρίας για την νέα  χάραξη του ΒΟΑΚ. 
Έγινε μια   ουσιαστική και  εποικοδομητική   συζήτηση στα πλαίσια της οποίας  τα  στελέχη του Κινήματος  άκουσαν με  προσοχή  τις προτάσεις  και κατέγραψαν αναλυτικά τα επιμέρους αιτήματα των φορέων  τονίζοντας ότι το Κίνημα Αλλαγής  έχει εκφράσει ξεκάθαρα  τις  θέσεις του  για τα εργασιακά, την οικονομία,   την ανάπτυξη, τις επενδύσεις, τον τουρισμό, την πανδημία  και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.  Παρακολουθεί  κάθε τι που γίνεται αγωνίζεται  και  απαντά με τις  αναγκαίες παρεμβάσεις προκειμένου να δοθούν λύσεις στις σημερινές ανάγκες   της κοινωνίας .
Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα εργασίας όπου ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου,  ο γραμματέας και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής συναντήθηκαν  και συζήτησαν με το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργο Μαρινάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης κ. Νίκο  Κακογιαννάκη.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ