ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Μήνυμα της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κας Μαρίας Λιονή για την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων

0

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τη  Δευτέρα 14 Ιουνίου, τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, να έχουν καλή επιτυχία, δύναμη, υπομονή και αισιοδοξία για να φέρουν σε πέρας την προσπάθειά τους.

Τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της πανδημίας οι μαθητές μας κλήθηκαν να προσαρμοστούν σε ένα νέο εκπαιδευτικό περιβάλλον, αυτό της τηλεκπαίδευσης, και να στερηθούν τη δια ζώσης διδασκαλία, γεγονός που ασφαλώς επηρέασε την προετοιμασία τους, αλλά και τον ψυχισμό τους. Όμως στη ζωή πρέπει πάντα να βρίσκουμε τη δύναμη και τον τρόπο να ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις χωρίς να χάνουμε την πίστη μας και την προσήλωση στο στόχο μας.

Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι  μία μόνο  από τις πολλές ευκαιρίες, που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας για να πορευθείτε στη ζωή και οπωσδήποτε όχι  η μοναδική. Η συμμετοχή σας σε αυτές ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, που εύχομαι για τον καθένα σας να είναι το επιθυμητό, θα σας προσφέρει γνώση και εμπειρία, πολύτιμη για το μέλλον.

Συμπαραστάτες στον αγώνα σας αυτό είναι οι γονείς και οι καθηγητές σας, που στηρίζουν την προσπάθεια σας εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων κοινωνικών και οικονομικών συνθηκών, και στους οποίους εύχομαι επίσης καλή δύναμη τις μέρες που έρχονται για να σας στηρίξουν με τη σειρά τους.

Καλή επιτυχία.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ