ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: αυτά είναι τα σχέδια των τριών μεγάλων έργων που ανακοίνωσε για την πόλη ο Στέλιος Πέτσας

0

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργης Μαρινάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε τα σχέδια των μελετών των τριών έργων και δήλωσε τα εξής: 

"Με πολύ χαρά υποδεχτήκαμε στο Δημαρχείο τον αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και το Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη, με τους συνεργάτες του. Παρών ήταν επίσης ο Υφυπουργός Υποδομών κ Μεταφορών, και τοπικός βουλευτής, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Έγινε μια ειλικρινής συζήτηση σχετικά με τα θέματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ευχαριστήσαμε τον κ.Υπουργό για τις ήδη πραγματοποιηθείσες εντάξεις έργων στο «Αντώνης Τρίτσης», που είναι τρία σημαντικά έργα:

• το αποκαλούμενο κτίριο της Φιλαρμονικής

• το 16ο Δημοτικό Σχολείο, ένας διακαής πόθος της πιο πολυπληθούς συνοικίας του Δήμου μας, στο Μασταμπά και

• δυο σημαντικούς αγροτικούς δρόμους, στην Πηγή και στις παρυφές του Βρύσινα από το Ρουσσοσπίτι μέχρι τον Αγιοβασιλειώτικο δρόμο.

Επίσης, ανέδειξα τη σημασία και την αξία που θα έχει για την προστασία του ιστορικού κέντρου και τη μεγάλη ανακούφιση που θα φέρει στο κυκλοφοριακό της πόλης, η δημιουργία ενός βιοκλιματικού πάρκου, κάτω από το οποίο θα κατασκευαστεί υπόγειος χώρος στάθμευσης 400 θέσεων."

Έτσι θα είναι το υπόγειο πάρκινγκ στους Τέσσερις Μάρτυρες.
Το σχέδιο της υπέργειας ανάπλασης του σημερινού πάρκινγκ της Πλατείας Τεσσάρων Μαρτύρων.
Η μακέτα του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου.
Το κτίριο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνου στην Λεωφόρο Κουντουριώτη, όπως θα μετατραπεί μετά την υλοποίηση των έργων.
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ