ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Τα 3+1 νέα ξενοδοχεία πέντε αστέρων στο Ρέθυμνο

0

Ήδη ολοκληρώνονται τρεις νέες πολυτελείς τουριστικές επενδύσεις ενώ άλλες βρίσκονται ακόμη στα σκαριά, τοποθετώντας το Ρέθυμνο δυναμικά στον τουριστικό χάρτη της Ελλάδας.

Το πρώτο “διαμάντι” της Troulis Royal Collection

Όταν τη δεκαετία του ’90 άνοιγε το πρώτο ξενοδοχείο της οικογένειας Τρούλη στο Ρέθυμνο, το οικογενειακό (και στη διαχείριση και στη στόχευση) Troulis Apart Hotel, λίγοι θα περίμεναν ότι αυτή η επαγγελματική στροφή του ιδρυτή του ομίλου Troulis Royal Collection θα κατάφερνε να κάνει την οικογένεια να δημιουργεί και να διαχειρίζεται πολυτελή resorts και ξενοδοχεία σε αυτή τη γωνία της Κρήτης.

Πλέον μετρά τρία, αν συνυπολογίζουμε και το νέο 5άστερο ξενοδοχειακό project που μόλις πήρε το πράσινο φως, ενώ ξεκινά συνεργασία με τον παγκόσμιο τουριστικό κολοσσό Hilton εγκανιάζοντας την είσοδό του στην Κρήτη.

Η αρχή με τα ξενοδοχεία 5 αστέρων έγινε με το Royal Blue Resort & Spa, που λειτουργεί από το 2009 στην περιοχή Πάνορμος στο Ρέθυμνο. Μάλιστα, το ξενοδοχείο ανακαινίσθηκε εκ νέου πρόσφατα.

Royal Senses Resort Crete: το 1ο ξενοδοχείο Hilton στην Κρήτη

Στο τέλος του 2020, ήρθε η νέα μεγάλη είδηση της συνεργασίας με την αλυσίδα Hilton για το πρώτο ξενοδοχείο της στην αγορά της Κρήτης μέσω της Troulis Royal Collection. Tο Royal Senses Resort Crete θα ανοίξει στις 17 Μαΐου 2021 στο Ρέθυμνο, ως μέλος της Curio Collection by Hilton.

Με 179 δωμάτια, το ξενοδοχείο συνδυάζει τη διαχρονικότητα της Κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής για να χαράξει τον δικό του δρόμο στο Ελληνικό hospitality.

Το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton είναι μια νέα κατασκευή που φέρνει κοντά την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού με την πολυτέλεια και τις νέες τάσεις στην αρχιτεκτονική και το design. Το πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο θα προσφέρει, μεταξύ άλλων, δική του παραλία και μαρίνα, πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικές θερμαινόμενες πισίνες, εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα, γήπεδο τένις και ένα υπερσύγχρονο σπα με εσωτερική πισίνα.


“Η Κρήτη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά στην Ελλάδα, χάρη στο θερμό κλίμα, την πλούσια ιστορία και τα όμορφα, γραφικά χωριά της. Το Royal Senses Resort αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη της ταχέως ανερχόμενης Curio Collection, που περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Ρέικιαβικ”, λέει για τη συμφωνία ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president development για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα ανήκει σε αυτήν εκπληκτική συλλογή από ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο”, λέει η Ελένη Τρούλη, πρόεδρος της Troulis Royal Collection. “Με τη συνεχόμενα ανοδική πορεία του Royal Blue από το 2009 που άνοιξε μέχρι και σήμερα, είμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε το portfolio μας και να συνεργαζόμαστε με τη Hilton. Πρόκειται για μια ιδανική συνεργασία, καθώς συνδυάζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Royal Senses και τις αξίες φιλοξενίας της οικόγενειάς μας με τη διεθνή απήχηση και εμπειρία της Hilton”, συμπληρώνει.

Η Curio Collection by Hilton είναι ένα παγκόσμιο portfolio με περισσότερα από 90 μοναδικά ξενοδοχεία και resorts. Όλα τα μέλη της Curio Collection προσφέρουν στους ταξιδιώτες μοναδικές, αυθεντικές εμπειρίες, παρέχοντας παράλληλα τα οφέλη της Hilton και του βραβευμένου loyalty προγράμματος επισκεπτών Hilton Honors.
 

Η νέα 5άστερη επένδυση στον Ξηρόκαμπο

Πράσινο φως δόθηκε πρόσφατα από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για τη νέα 5άστερη ξενοδοχειακή επένδυση της Troulis Royal Collection στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, σε συνεδρίασή του, υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής γνωμοδότησε θετικά για την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας κλασικού τύπου, 5 αστέρων, στη θέση Ξηρόκαμπος Γεροποτάμου, στο Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Αφορά στην ανέγερση ξενοδοχειακής μονάδας 5 αστέρων, δυναμικότητας 540 κλινών και 179 διαμερισμάτων, εντός οικοπέδου 70.759,52 τ.μ.

Το τουριστικό συγκρότημα αποτελείται από 9 κτηριακές ενότητες με 8 γειτονιές με εστιατόρια, γυμναστήρια, spa, κοινόχρηστες και ιδιωτικές πισίνες καθώς και aquapark 4.000 τ.μ.

Όλο το συγκρότημα είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ, ενώ υπάρχει πρόνοια για τοποθέτηση τελεφερίκ στο κέντρο του οικοπέδου για την αντιμετώπιση της κίνησης λόγω των υψομετρικών διαφορών.

Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΡΟΥΛΗ ΑΕΞΤΕΕ.

Το νέο Minos Ambassador

H πόλη του Ρεθύμνου θα καλωσορίσει φέτος την άνοιξη μια ακόμη πολυτελή ξενοδοχειακά άφιξη.

Το νέο 5άστερο ξενοδοχείο Minos Ambassador θα καλωσορίσει τους πρώτους επισκέπτες του την 1η Μαϊου 2021, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Αρχικά προγραμματισμένο να λειτουργήσει εντός του 2020, το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πύλες του για τη νέα τουριστική σεζόν του 2021.

Διαθέτει 50 δωμάτια και σουίτες, καθώς επίσης και εστιατόρια, pool bar και spa.

Βρίσκεται μέσα στην πόλη του Ρεθύμνου, σε μικρή απόσταση από την παραλία αλλά και το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Μάλιστα, θα ενώνεται μέσω γέφυρας με το υφιστάμενο ξενοδοχείο Minos, που ανήκει στην ίδια εταιρεία Ν. & Χ. ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ Α.Ε.

bizness.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ