ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: δέκα θετικά rapid test στο Πέραμα και μηδέν σε Αργυρούπολη και Ρούστικα / Επτά νέα κρούσματα στον Δήμο Αγ. Βασιλείου

0

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πριν τις 11 το πρωί και ολοκληρώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα με συνολικά 524 άτομα να προσέρχονται και να εξετάζονται εθελοντικά. 

Οι δέκα που περιπτώσεις που εντοπίστηκαν υποβλήθηκαν επιτόπου και σε μοριακό τεστ. Πρόκειται για κρούσματα που σχετίζονται με άλλα γνωστά κρούσματα του Μυλοποτάμου.

Στο μεταξύ το ίδιο συνεργείο του ΕΟΔΥ πρόκειται να οργανώσει αντίστοιχες διαδικασίες την προσεχή Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου από τις 10 το πρωί έως τη 1 μετά το μεσημέρι στα Ανώγεια και ακολούθως από τις 2:30 μετά το μεσημέρι και για όσο χρόνο χρειαστεί στα Λιβάδια του Δήμου Μυλοποτάμου. 

Διαδικασία rapid test θα γίνει και για τους κατοίκους του οικισμού Μπαλί την προσεχή Τρίτη από ομάδα της Διεύθυνσης Υγείας της ΠΕ Ρεθύμνου. 

ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Διαδικασία με rapid test πραγματοποιήθηκε σήμερα και στους οικισμούς Αργυρούπολη και Ρούστικα του Δήμου Ρεθύμνου. Στην Αργυρούπολη έγιναν συνολικά 144 τεστ και στα Ρούστικα 88. Όλα βγήκαν αρνητικά. 

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Στο μεταξύ αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως επτά άτομα από συγκεκριμένο οικισμό που εξετάστηκαν αυτοβούλως σε εξεταστικό κέντρο βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό . 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ