ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Διανομή τροφίμων και ειδών ατομικής υγιεινής κοινωνικού παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

0

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής στους δικαιούχους συμπολίτες από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021 και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 , από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά). Η διανομή θα υλοποιηθεί, με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΜΚΑ του δικαιούχου, ως εξής:

  • Παρασκευή 21/1/2021               ΑΚΜΑ που λήγει σε 0-1-2-3-4
  • Δευτέρα 25/1/2021                    ΑΚΜΑ που λήγει σε 5-6-7-8-9

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα υλοποιήσουν τη διανομή,  η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την  καθιερωμένη διανομή του μήνα Ιανουαρίου, πληρώντας  όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την διαχείριση του κινδύνου της πανδημίας και  τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα  υγεινομικά μέτρα ασφάλειας ( μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας,  ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, κα Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ευχαριστούν θερμά  για την καλή τους συνεργασία:

  • Την Διεύθυνση του Κέντρου Αγγλικής Γλώσσας-Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΑΣΗΜΕΝΙΑ) ΦΗΤΑΜ.
  • Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Σύλλογο των Διδασκόντων και τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου
  • Τον κύριο Ηλιάκη Στυλιανό
  • Τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Σύλλογο των Διδασκόντων και τους μαθητές του 15ου Δημοτικού Σχολείου
  • Τα μέλη της Θύρας 7 Ρεθύμνου
  • Τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Παναθηναϊκού Ρεθύμνου
  • Τα μέλη του 15μελούς συμβουλίου και τους μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου και Πειραματικού Λυκείου Ρεθύμνης
  • Την ΟΜΑΔΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
  • Το Νηπιαγωγείο Μισσιρίων Ρεθύμνου
  • Την Διεύθυνση της ΚΡΕΤΑ ΦΑΡΜ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Β.Ε.Ε.
  • Την σχολική κοινότητα (Σύλλογο Διδασκόντων, Μαθητικές Κοινότητες και Βοηθητικό Προσωπικό) του 5ου Γυμνασίου Ρεθύμνης-Αρσάνιο Γυμνάσιο

αλλά και την κυρία Τσαγκαρούλη Ελένη (δωρεά εις μνήμην της εκλιπούσης θείας της Ευγενίας Μιχελιουδάκη) , οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας, παιχνίδια και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο ενισχύοντας την Δομή κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, και στηρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Δομή.

         Ευχαριστούμε επίσης και όλους εκείνους  που προσφέρουν καθημερινά στη Δομή, ανώνυμα, είδη που επιθυμούν να δοθούν σε συμπολίτες τους που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε, η γενναιόδωρη, ανθρωπιστική τους δράση να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ