ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ποτέ την Κυριακή!

0

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ            

        ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ  5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ

ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας συμμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία στο Εμπόριο για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας και ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές , που έχει προκηρύξει η  Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) για την ΚΥΡΙΑΚΗ   5  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  στο εμπόριο,  ενάντια στο προγραμματισμένο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017.

Η λειτουργία των καταστημάτων στις 5/11/2017 συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε πρόσφατα η Κυβέρνηση στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Μαΐου και  μετά από επιταγή των δανειστών και των μεγαλοεργοδοτών.

Είναι φανερό ότι, αν οι εργαζόμενοι δεν αντισταθούν, το ξήλωμα της Κυριακάτικης Αργίας θα συνεχιστεί διότι αυτό θέλουν οι μεγάλες αλυσίδες, οι πολυεθνικές, τα malls, τα εκπτωτικά χωριά.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουμε  τον αγώνα μας ενάντια στην κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας, με νέα Πανελλαδική Απεργία στις 5/11/2017.

Καλούμε  τους εργαζόμενους ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, να δώσουν μαζικά την  απεργιακή μάχη ενάντια στο Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων. Καλούμε τις εργοδοτικές οργανώσεις των μικρομεσαίων επαγγελματιών να σταθούν δίπλα μας και να μην ανοίξουν τα καταστήματα στις 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ!

 

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΤΑΓΑΚΗ ΑΡΕΤΗ                            ΒΑΛΕΡΓΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΘΥΜΝΟ

Ποτέ την Κυριακή!

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ