ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Ρέθυμνο: Βουτιά θανάτου! Νεκρή 64χρονη γυναίκα

0

Βουτιά θανάτου για αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες στο Ρέθυμνο, ανήμερα του Πάσχα που γύρναγαν το απόγευμα από τον καθιερωμένο εορτασμό με συγγενείς και φίλους.

Πιο συγκεκριμένα σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ρεθύμνου Σπηλίου, με κατεύθυνση προς Ρέθυμνο, η οδηγός του μοιραίου οχήματος στο 7ο χιλιόμετρο και συγκεκριμένα στο ύψους περίπου της Αγίας Άννας,  έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να κατακρημνιστεί από ύψος 50 περίπου μέτρων και να καταλήξει στη χαράδρα.

20160501_202839

Από το αυτοκίνητο που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα πως εξετράπη της πορείας του ανασύρθηκε νεκρή η 64χρονη Μαρία Σαμψών και βαριά τραυματισμένος ο σύζυγος της Γιάννης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου κι από κει λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στο ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβιμό του ζευγαριού.

Η κηδεία της Μαρίας Σαμψών που ήταν η μητέρα του Δημοτικού Συμβούλου Στέλιου Σαμψών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη του Πάσχα 3/5 στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό από τις 10:30 το πρωί.

Η Τροχαία Ρεθύμνου ερευνά τα αίτια του τραγικού συμβάντος

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ