Η θεατρική παράσταση «Ο ΜΠΑΜΠΑΣ», μετά τον ιδιαίτερα επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων της περασμένης άνοιξης, επιστρέφει στον Χώρο Πολιτισμού Σημείο, για 2 τελευταίες παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο, ώστε να καταφέρουν να δουν την παράσταση, όσοι δεν πρόλαβαν, αλλά και όσοι επιθυμούν να την ξαναδούν.
Η παράσταση κατάφερε να συγκινήσει και να αγγίξει βαθιά το κοινό, ανοίγοντας παράλληλα έναν ουσιαστικό προβληματισμό γύρω από τη νόσο Αλτσχάιμερ και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζει τόσο τους ανθρώπους που νοσούν όσο και το οικογενειακό τους περιβάλλον.
Όταν η μνήμη γίνεται λαβύρινθος, ένας πατέρας προσπαθεί να βρει την αλήθεια του, ενώ οι άνθρωποι που αγαπά προσπαθούν να τον κρατήσουν κοντά τους.
Μνήμες και πρόσωπα από το παρελθόν εισχωρούν απρόσκλητα στην καθημερινότητα του 70χρονου μπαμπά, που παλεύει με τη νόσο Αλτσχάιμερ, φέρνοντας σε δοκιμασία τις αντοχές και τις ισορροπίες των οικογενειακών του σχέσεων.
Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Οκτωβρίου
21:00
Είσοδος ελεύθερη.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Σκηνοθεσία - διασκευή: Γιάννης Μπλέτας
Κινησιολογία: Ανδρομάχη Βαρσάμη
Πρωτότυπο μουσικό θέμα: Γιώργος Κουμεντάκης
Ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Βιβιλάκη - Muses Crete
Φωτογραφίες: Ble productions
Σχεδιασμός σκηνικού: Γιάννης Μπλέτας
Παραγωγή : Χώρος πολιτισμού Σημείο
Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης.
Παίζουν:
Μποτόνης Μποτονάκης
Ελένη Βαρούχα
Μαρήνη Βελονάκη
Ιουλία Καραγιαννάκη
Σήφης Καυκαλάς
Πληροφορίες / κρατήσεις: 6983320439.
Σημείο - Πατριάρχου Αθηναγόρα 17, Μισίρια.
