ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανακαλύπτοντας τις Μουσικές του Κόσμου

0

Το The Garage με πολλή μεγάλη χαρά υποδέχεται τις Μαρία και Άννα Κώτη, σε ένα σεμινάριο για το οποίο νιώθουμε εξαιρετικά τυχεροί που το φιλοξενούμε!

"Το ατελιέ μας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις φωνητικές και ερμηνευτικές τους ικανότητες στα διαφορετικά ιδιώματα των λαϊκών τραγουδιών του κόσμου.

Μια μεγάλη ευκαιρία για να ανακαλύψουμε ένα πλούσιο ρεπερτόριο σε ποίηση, ρυθμό και ιδιαίτερους αρμονικούς χρωματισμούς που δε χρειάζεται να διαβάζουμε παρτιτούρα για να συμμετέχουμε.

Μέσα από μια σειρά φωνητικών ασκήσεων και μιας πολυεπίπεδης προσέγγισης, που συνδυάζει την εμπειρία, τη γνώση και την ιδιαίτερη τεχνική των δύο ερμηνευτριών, θα γνωρίσουμε και θα μελετήσουμε παράλληλα με τα τραγούδια το σωματικό ζέσταμα, ασκήσεις και τεχνικές αναπνοής, μάσκα, στάση σώματος, σκηνική παρουσία στο τραγούδι και ερμηνεία».

Άννα και Μαρία Κώτη

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 11.00-15.00 (σύνολο 8 ώρες)

Οι θέσεις είναι -λόγω των ειδικών συνθηκών- περιορισμένες, για αυτό και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Δηλώσεις συμμετοχής ΑΥΣΤΗΡΑ στο [email protected] ή στο inbox της fb σελίδας του The Garage.


Συμμετοχή: 70 ευρώ και 60 ευρώ για φοιτητές και μαθητές του The Garage
--------------------------------------
Σημειώνουμε ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την ασφαλή προσέλευση στους κλειστούς χώρους θεάτρου, συνεπώς θα πρέπει να υποδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, ή rapid test ή μοριακό τεστ 48 ωρών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ