Οι Χαΐνηδες και ο Ψαραντώνης συναντώνται για άλλη μια φορά για να παρουσιάσουν μια μοναδική συναυλία στο Ρέθυμνο στο ‘’Άστρο live’’ το Σάββατο 19 Μαρτίου!
Στην παράσταση , πεινασμένα άγρια θηρία, παράτολμοι ακροβάτες, σεληνιασμένοι προφήτες, ριψοκίνδυνοι ταξιδευτές, αλλόκοτοι μάγοι, αλογάρηδες τσιγγάνοι, θαλασσοδαρμένοι κουρσάροι και παιγνιδιάρηδες ληστές τεντώνουν στα άκρα το λευκό πανί του χωροχρόνου. Πάνω σ' αυτό χορεύει μια σκιά. Η σκιά της αρχέγονης φλόγας της ύπαρξης.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύονται από τα παιδιά που κρύβουν μέσα τους.
Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ
Τηλέφωνα κρατήσεων : 2831051348 & 6970062500
Για την παράσταση θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν δωρεάν τους φοιτητές από όλες τις στάσεις της πόλης του Ρεθύμνου από τις 21:30


