Σ’ ένα κατάμεστο από κόσμο θέατρο Επί Κολωνώ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 24.10.2015, η προγραμματισμένη παράσταση – συμπαράσταση στο συνάνθρωπο, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανωγειανών της Αθήνας «Το Ιδαίον Άντρον» σε συνεργασία με το θέατρο Επί Κολωνώ, για τη συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, που θα διατεθούν στα Κέντρα Υποδοχής Συρίων προσφύγων της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων.
Η προσέλευση του κόσμου τόσο στο χώρο του θεάτρου την βραδιά εκείνη, όσο και στα γραφεία του Συλλόγου μας, καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, που προηγήθηκε της παράστασης, αλλά και οι κάθε είδους προσφορές για την επίτευξη του σκοπού της εκδήλωσής μας, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Στο πλευρό του Συλλόγου μας τo βράδυ της παράστασης, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τιμώντας με την παρουσία τους την προσπάθειά μας, ο Πρόεδρος της Παγκρητίου Ενώσεως κος Γιώργος Μαριδάκης, η κοσμήτορας της Ένωσης των Απανταχού Σφακιανών κα Ειρήνη Κορνιζάκη, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανωγείων κος Νίκος Βρέντζος και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου μας κος Ιωάννης Ανδρεαδάκης.
O σύλλογος ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης.




