ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Τριήμερες εκδηλώσεις για τη δωρεά μυελού των οστών

0

Ο Δήμος Ρεθύμνης, με πρωτοβουλία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη -  Grecotel, υποδέχεται το τριήμερο 16, 17 & 18 Οκτωβρίου 2015 το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην πόλη του Ρεθύμνου, και προγραμματίζει δράσεις, επιθυμώντας να συμβάλλει στην υποστήριξη της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» με την καλύτερη ενημέρωση  και ευαισθητοποίηση του κοινού.

Θα χαρούμε να σας δούμε στην Ενημερωτική Συνάντηση την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 στις 18:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνης στην οποία θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κ. Γραφάκου Στέλιου, Παιδιάτρου – Αιματολόγου, Αναπληρωτή Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Διευθυντή Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία», τέως Προέδρου του Δ.Σ. της Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας.

Λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα του έργου που διαπράττεται και γνωρίζοντας την ευαισθησία σας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να συνδράμετε κι εσείς στη σχετική ενημέρωση του υπηρεσιακού και κοινωνικού περιβάλλοντός σας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρέθυμνο: Τριήμερες εκδηλώσεις για τη δωρεά μυελού των οστών

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ