ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση θεατρικών ομάδων Ρεθύμνου

0

H Ομάδα Αντίβαρο σε συνεργασία με τον Τομέα Θεατρολογίας-Μουσικολογίας του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνουν την πρώτη συνάντηση θεατρικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ρεθύμνου. Στόχος μας είναι να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να καταγράψουμε τα προβλήματα που συναντάμε κατά τη διαδικασία άσκησης της θεατρικής δραστηριότητας στην πόλη μας, να υποβάλουμε στις τοπικές αρχές (Αντιπεριφέρεια, Δήμος) και φορείς (Εμπορικό Επιμελητήριο) που επίσης θα προσκληθούν  και ελπίζουμε ότι θα παραστούν, προτάσεις για δράσεις, αιτήματα, διευκολύνσεις, συντονισμό.

Κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεσή της 7 λεπτά για να παρουσιάσει τη δράση της και να δώσει το στίγμα της.  Θα ακολουθήσουν εισηγήσεις για συγκεκριμένα ζητήματα του θεάτρου στο Ρέθυμνο και τέλος θα υπάρξει μια μακρά συζήτηση στρογγυλής τράπεζας με τη συμμετοχή των τοπικών φορέων.

Η συνάντηση θα γίνει στο Κέντρο Κρητικής Λαϊκής Τέχνης (στην οδό Κριτοβουλίδου που συνδέει την πίσω πλευρά του Δημαρχείου επί της Γερακάρη με την Αρκαδίου) την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ