ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η ΤτΕ έδωσε το «πράσινο φως» για τη νέα θυγατρική της Παγκρήτιας Τράπεζας

0

Tο «πράσινο φως» για την θυγατρική εταιρεία της Παγκρήτιας Τράπεζας, η οποία θα εξειδικευθεί στο factoring έδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας.

Η νέα εταιρεία οποία αναμένεται να εκκινήσει τη λειτουργία της, τον Ιανουάριο του 2024, θα πλαισιωθεί από έμπειρα στελέχη της αγοράς του factoring και θα παρέχει το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών factoring που αφορούν σε εγχώριες και διεθνείς συναλλαγές.

Οι συγκεκριμένες υπηρεσίες παρέχονται ήδη στο εσωτερικό της τράπεζας, με την ίδρυση όμως της θυγατρικής εταιρείας, η Παγκρήτια ικανοποιεί έναν στρατηγικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την αναβάθμιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των αναγκών της αγοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα υπηρεσία θα παρέχεται συνδυαστικά με τα υπόλοιπα προϊόντα Επιχειρηματικής Τραπεζικής της Παγκρήτιας, με σκοπό την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών των πελατών, ενώ αποτελεί τμήμα του συνολικού μετασχηματισμού της τράπεζας με σταθερό στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού και πελατοκεντρικού τραπεζικού οργανισμού.

Σημειώνεται πως οι υπηρεσίες factoring χρησιμοποιούνται από τις επιχειρήσεις, με στόχο τη γρήγορη άντληση κεφαλαίων κίνησης και διαχείρισης των απαιτήσεων τους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ