ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Μία ακόμα ξενοδοχειακή άφιξη για το 2023 – Πού θα γίνει το νέο, πολυτελές πεντάστερο

0

Δέκα πολυτελή ξενοδοχεία σε σημαντικές ευρωπαϊκές τοποθεσίες, ετοιμάζονται για το 2023 να υποδεχτούν ταξιδιώτες οι οποίοι αναζητούν νέες αυθεντικές εμπειρίες υψηλής ποιότητας.

Με έμφαση στις κατασκευές που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, τα νέα ξενοδοχεία και οι επιμέρους χώροι τους απευθύνονται τόσο στους κατοίκους των περιοχών τους, όσο και στους ξένους επισκέπτες.

Παράλληλα, το νέο έτος θα τεθούν σε λειτουργία και αρκετά θέρετρα μικτής χρήσης, τα οποία προσφέρουν ιδιωτικές κατοικίες, διαμερίσματα ή βίλες, προς ενοικίαση ή αγορά, αυτοδιαχειριζόμενα από το brand ή ως συνδυασμός, με τα πρόσθετα πλεονεκτήματα των ξενοδοχειακών υπηρεσιών.

Στην λίστα αυτή, η Ελλάδα “εκπροσωπείται” από ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη, το InterContinental Resort Crete με θέα στον Κόλπο του Μιραμπέλου, που θα ανοίξει τις πύλες του το προσεχές έτος

Το InterContinental Resort Crete, είναι εμπνευσμένο από στοιχεία της θάλασσας, του αέρα και του βράχου. Εμπλουτισμένο με πολύτιμα στοιχεία της τοπικής ιστορίας και υλικά της κρητικής φύσης, προσφέρει στους επισκέπτες τον απόλυτο συνδυασμό ηρεμίας και χαλάρωσης. Χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό στοιχείο είναι ότι το λόμπι, το σαλόνι και η ρεσεψιόν θα διαθέτουν μια εκτεθειμένη όψη βράχου η οποία θα φωτίζεται από ψηλά, από έναν γεμάτο νερό φεγγίτη, αντλώντας εμπνεύσεις και χρώματα από παράκτιο χαρακτήρα της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, το InterContinental Resort θα διαθέτει τέσσερα εστιατόρια, τρία μπαρ και μια σειρά από υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως βεράντα στην πισίνα, εσωτερικό σπα, πισίνα υπερχείλισης και πισίνα στον τελευταίο όροφο. Θα υπάρχει επίσης ένα κέντρο ευεξίας, γυμναστικής και αναψυχής, ενώ για τα επαγγελματικά ταξίδια θα δημιουργηθεί πλήρως εξοπλισμένη σειρά χώρων εργασίας και συσκέψεων.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 205 δωμάτια, όλα με ιδιωτικές βεράντες και τα μισά με ιδιωτικό τζακούζι, μετατρέποντας τη διαμονή των επισκεπτών σε ασύγκριτη απόλαυση, σε έναν προορισμό που θεωρείται από τους κορυφαίους προορισμούς θερέτρου της Ευρώπης.

travel.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ