ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία και η Κρήτη με φόντο τις εκλογές

0

Στη τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών του Κινήματος Αλλαγής στη Κρήτη, για τις οποίες θα στηθούν 46 κάλπες στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και 88 συνολικά στην Κρήτη

Σε ρυθμό εκλογών κινούνται για τα καλά πλέον και στο τοπικό ΚΙΝΑΛ, καθώς κορυφώνονται  οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή της εσωκομματικής εκλογικής διαδικασίας με σκοπό την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος.

Στη Ν.Ε. Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ περιμένουν μεγάλη συμμετοχή, σε μία εκλογική διαδικασία που έχει ανοιχτό χαρακτήρα. Δεδομένου ότι δεν θα γίνει ηλεκτρονική ψηφοφορία και οι εκλογές στις 5 Δεκεμβρίου, θα γίνουν διά ζώσης.

Με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη, στο τοπικό ΚΙΝΑΛ εκφράζουν την ικανοποίηση τους για το καλό κλίμα που υπάρχει μέχρι τώρα, αλλά και την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχουν δώσει οι υποψήφιοι πρόεδροι στον τόπο μας.

Στις εκλογές προβλέπεται να τηρηθούν ειδικά μέτρα λόγω της πανδημίας, ενώ είναι ανοιχτές σε συμμετοχή και σε μη μέλη του κόμματος, που θα χρειαστεί να βεβαιώσουν ωστόσο  ότι δεν είναι οργανωμένοι σε άλλο κόμμα.

Ακολουθεί εκτενές ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μπάμπη Σαββίδη, που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ