ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου για τη στήριξή στο σχολείο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας

0

Ενημέρωση από το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας Ρεθύμνου τμήμα εκτός έδρας Δήμου Αγίου Βασιλείου:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Σας γράφουμε αυτή την επιστολή αρχικά για να σας ευχαριστήσουμε για την πολύπλευρη στήριξη που παρείχατε στο σχολείο μας. Ένα σχολείο που λειτούργησε για πρώτη φορά στον τόπο μας και μας έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη γνώση. Ένα σχολείο που μας ενθάρρυνε να μάθουμε, να προβληματιστούμε, να συνεργαστούμε και τελικά να εξελιχθούμε ως άνθρωποι και ως πολίτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να συνεχίσετε να στηρίζετε έμπρακτα το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίου Βασιλείου, όπως ακριβώς κάνατε μέχρι σήμερα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτητικοί, αλλά η γνώση είναι δύναμη. Κι αυτό το σχολείο δίνει πρόσβαση στη γνώση και στη μόρφωση σε όλους αυτούς που, για οποιοδήποτε λόγο, εγκατέλειψαν κάποια στιγμή στο παρελθόν τις σπουδές τους. Παρέχει εφόδια, τόσο τυπικά όσο και ουσιαστικά για τον αγώνα της ζωής.

Όλοι εμείς, οι εκπαιδευόμενοι του Α’ κύκλου, θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη τη φοίτησή μας την επόμενη σχολική χρονιά στο Β’ κύκλο του σχολείου, αλλά και θα υποδεχτούμε θερμά τους νέους εκπαιδευόμενους, που ελπίζουμε ότι θα εγγραφούν στο σχολείο. Τώρα είναι η στιγμή να ενημερωθούν οι δημότες για τη λειτουργία του σχολείου και να ενθαρρυνθούν να έρθουν. Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσετε σ’ αυτή την προσπάθεια με κάθε πρόσφορο μέσο.

Τέλος, σας αποστέλλουμε ένα φυλλάδιο με συνταγές παραδοσιακής μαγειρικής της περιοχής μας. Είναι ένα από τα έργα μας, το οποίο προέκυψε από το σχέδιο δράσης που υλοποιήσαμε με τίτλο: «Όψεις του τόπου μου». Δημιουργήσαμε, επίσης, δύο κολάζ και παρασκευάσαμε έλαιο λεβάντας και κηραλοιφές. Καθώς είμαστε περήφανοι για το έργο μας, στέλνουμε και σε εσάς ένα μικρό δείγμα, για να μας καμαρώσετε!

Ελπίζουμε να μη σας κουράσαμε και σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.

Με εκτίμηση

Οι εκπαιδευόμενοι του Α’ κύκλου

του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγίου Βασιλείου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ