ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Ανώγεια: Φονική συμπλοκή με νεκρούς

0

Φονική συμπλοκή η οποία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια, είχε σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί ακόμα ένας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άντρες μάλωσαν με αφορμή κτηματικές διαφορές και αντάλλαξαν πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να πέσουν νεκροί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συμπλοκή – στη διάρκεια της οποίας έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί – σημειώθηκε στο μιτάτο ενός εκ των θυμάτων.

Οι πληροφορίες του neakriti.gr, που φτάνουν από τα Ανώγεια κάνουν λόγο για λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί. Ο 62χρονος καιο 30χρονος που μάλιστα έμεναν και σε γειτονικά σπίτια, βρίσκονταν στο ίδιο καφενείο.

Λογομάχησαν και ο 30χρονος κτηνοτρόφος “τράβηξε” όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ τον 62χρονο. Θαμώνας του καφενείου ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος πήγε στο σημείο της συμπλοκής, βρήκε τον 30χρονο και τον σκότωσε.

Ο γιος του 62χρονου θύματος και φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 30χρονου έχει διαφύγει και αναζητείται.

Όπως είναι λογικό όλη η κοινωνία των Ανωγείων έχει αναστατωθεί και βρίσκεται στο πόδι. Μέλη και των δύο οικογενειών βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

Στον ορεινό δήμο μεταβαίνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το Ηράκλειο και από το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο αυτή την ώρα κλιμάκιο των ΤΑΕ (Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων) βρίσκεται στο χωριό και στο κέντρο Υγείας, ενώ αναμένεται να μεταβεί και εισαγγελέας ύστερα από αίτημα του δημάρχου Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κεφαλογιάννης, πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο. Σε λίγο αναμένεται η μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο από το Κέντρο Υγείας.

Λίγο πριν τις 2.00 το πρωί, οι σωροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο για λόγους ασφαλείας ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου όπως γράψαμε και παραπάνω τραυματίστηκε στο πόδι, πάνω στην προσπάθεια του να χωρίσει τους δύο άνδρες. Νωρίτερα, είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος έξω από το Κέντρο Υγείας Ανωγείων όπου παράλληλα υπήρχε και ισχυρή αστυνομική δύναμη προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν εντάσεις.

 

cretalive.gr, neakriti.gr

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ