ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Πήγαν καφενείο και κλειδώθηκαν στην τουαλέτα για να αποφύγουν τον έλεγχο

0

Πήγαν καφενείο και κλειδώθηκαν στην τουαλέτα για να αποφύγουν τον έλεγχο! Όσοι απίστευτο και αν ακούγεται για τις ημέρες τις καραντίνας που διανύουμε και εν μέσω κορωνοϊού, συνέβη σήμερα στο Ηράκλειο.

Τι κι αν τα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην διασπορά του κορωνοϊού έβαλαν φρένο μεταξύ άλλων και στην λειτουργία των καφενείων, ενώ προχώρησαν και στην απαγόρευση της άσκοπής κυκλοφορίας; Κάποιοι αγνόησαν παντελώς το νόμο και τις συστάσεις, έκαναν του... κεφαλιού τους εκτιμώντας προφανώς ότι θα την γλυτώσουν, μόνο που έσφαλαν!

Ίσως έτσι σκέφτηκε ιδιοκτήτης καφενείου στο Μασταμπά, που άνοιξε την επιχείρησή του, ωστόσο λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο, εν προκειμένω την αστυνομία. Δεν φτάνει όμως που έκανε την παρανομία εκείνος, πήγαν και θαμώνες στο καφενείο για να... ξεσκάσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν η αστυνομία έφτασε στο χώρο για έλεγχο,όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, έτρεξαν να κρυφτούν στην τουαλέτα... σαν τα μικρά παιδιά για να γλιτώσουν τις κυρώσεις...

Ωστόσο κάτι τέτοιο φυσικά και δεν συνέβη! Οι αρχές συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ στους τρεις θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 έκαστος, όπως προβλέπεται.

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ