ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ράβδιζε ελιές και γύρω "χόρευαν" τα...σκάγια!

0

Δοξάζει την τύχη του που γλίτωσε τα χειρότερα ο κ. Δήμος Γερμανάκης, ο οποίος αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας να πάει στον ελαιώνα του για να μαζέψει τις ελιές του και βρέθηκε να..μαζεύει σκάγια!

Όπως αναφέρει, όλα ξεκίνησαν όταν στην αγροτική περιοχή που βρίσκεται το λιόφυτο του, μεταξύ των οικισμών Προφήτη Ηλία και Χουδετσίου, εμφανίστηκε κυνηγός με το σκυλί του. Ο σκύλος "έβγαλε" λαγό και ο κυνηγός το όπλο του!

Μόνο που κάτι δεν πήγε καθόλου σωστά και ο κ. Γερμανάκης που αμέριμνος ράβδιζε, ανακάλυψε μετά από λίγο πως τα σκάγια είχαν "βρει" το ντεπόζιτο στο τρακτέρ του!

Ο ίδιος ευχαριστεί την τύχη του που η ζημιά ήταν μόνο υλική, καθώς αντί για το τρακτέρ θα μπορούσε πολύ εύκολα να "δεχόταν" ο ίδιος τα πυρά!

Επισημαίνει πως εξίσου τυχερά θα πρέπει να αισθάνονται και τα μέλη της οικογένειας (μεταξύ των οποίων και παιδιά) που βρίσκονταν την ίδια ώρα σε διπλανό ελαιώνα!

Η ζημιά στο τρακτέρ μπορεί να επιδιορθώνεται, ο ιδιοκτήτης του ωστόσο αναρωτιέται με ποια κριτήρια δίνονται οι άδειες κατοχής και χρήσης όπλου.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ