ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νίκος Καραβάνος και η Βασιλική Καραβάνου μύησαν στην πάλη τα παιδιά του Αθλητικού Καμπ

0

Μια πολύ διδακτική και συνάμα ενδιαφέρουσα εμπειρία είχαν την ευκαιρία να βιώσουν και συνάμα να απολαύσουν την Τετάρτη, 15 Ιουλίου του 2026, στο κλειστό γήπεδο των Περιβολίων τα παιδιά που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο τμήμα του 2ου Θερινού Αθλητικού Καμπ το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Ρεθύμνης.

Αυτή την εμπειρία πρόσφεραν με μεγάλη προθυμία και χαρά και μάλιστα επί του πεδίου οι πρωταθλητές Ευρώπης στην πάλη, Νίκος Καραβάνος και Βασιλική Καραβάνου, που συνοδεύονταν από τη μητέρα τους, Αντιπρόεδρο του Αθλητικού Παλαιστικού Ομίλου Ρεθύμνου και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, Αντωνία Παπαδάκη.

Παρόντος του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού Νίκου Προβιά, τα δυο αδέλφια μίλησαν προς τα παιδιά για τη σημασία της άθλησης και τις ιδιαιτερότητες της πάλης, τους μύησαν στην «ιεροτελεστία» τους, ενώ προέβησαν και σε μια επίδειξη με κινήσεις του αθλήματος στο οποίο διαπρέπουν τόσο στις εγχώριες, όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις. 

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Καμπ ενθουσιάσθηκαν από την παρουσία των δυο πρωταθλητών και εκδήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον για το άθλημα της «φτωχομάνας πάλης», που έχει προσφέρει πολλές και μεγάλες διακρίσεις στον ελληνικό αθλητισμό σε όλες τις διοργανώσεις ευρωπαϊκού και παγκοσμίου βεληνεκούς.

«Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο Καραβάνο, τη Βασιλική Καραβάνου και την Αντωνία Παπαδάκη για την ανταπόκριση τους στην πρόσκληση του Δήμου Ρεθύμνης και του Τμήματος Αθλητισμού  και για τα όσα μοιράσθηκαν μαζί μας. Είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά που συμμετέχουν στο Καμπ να συναντούν αθλητές και αθλήτριες που προέρχονται από τον τόπο μας και τον εκπροσωπούν με μεγάλη επιτυχία σε πολύ υψηλό διεθνές επίπεδο» τόνισε ο Νίκος Προβιάς.

Με την ευκαιρία ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού συνεχάρη -και εκ μέρους του Δημάρχου Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη-τη Βασιλική Καραβάνου η οποία πριν από λίγες ημέρες κατέλαβε την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης κάτω των 20 ετών (ενώ η ίδια είναι 17) που διεξήχθη στα Σκόπια.

Στην ίδια διοργάνωση ο Στέφανος Βαβίλης κατατάχθηκε 8ος, ενώ ο Νίκος Καραβάνος αποκλείσθηκε νωρίς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Νίκος Καραβάνος και η Βασιλική Καραβάνου μύησαν στην πάλη τα παιδιά του Αθλητικού Καμπ

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ