ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΣΥΠΑ Banner
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΡΕΑ για την νέα σεζόν

0

  Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΡΕΑ για την νέα σεζόν. Η ομάδα της ΡΕΑ θα αποτελείται από 19 γυναίκες στο ρόστερ, εκ των οποίες αρκετές  θα ακολουθήσουν από την Κ17 της ομάδας. Η ΡΕΑ διαμόρφωσε ένα ρόστερ σχετικά διαφοροποιημένο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, καθώς θα υπάρχουν εννέα νέα πρόσωπα. Επτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα και δυο κορίτσια από τα τμήματα υποδομής. Παράλληλα, υπήρξαν εννέα αποχωρήσεις, με την Ειρήνη Μανουρακάκη να αποχωρεί για τις ΗΠΑ για σπουδές και την Νακαγένζε Γιουτάγκα να παραχωρείτε δανεική. 

 «Ολοκληρώνοντας τις ανακοινώσεις για το αγωνιστικό ρόστερ της ομάδας Γυναικών μας για τη νέα σεζόν, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και τις καλύτερες ευχές στις αθλήτριες που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε για την προσφορά τους τις: Δαφέρμου Ελευθερία, Ζώτου Μαρία, Μπασούρη Μαρία, Suzuka Yosue, Guineheux Julie, Αλεξάκη Ελένη, Μεργέμογλου Ειρήνη.Στην Ειρήνη Μανουκαράκη, που τυπικά παραμένει μέλος της ομάδας μας, ευχόμαστε ολόψυχα καλές σπουδές και κάθε επιτυχία στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Η.Π.Α. Ευχόμαστε επίσης καλή επιτυχία, με προσωπική και συλλογική πρόοδο, στην αθλήτριά μας Nakayenze Yudaya, η οποία θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ως δανεική σε άλλη ομάδα.», αναφέρει η ΑΟ ΡΕΑ σε σχετική ανακοίνωση.

  Επιπλέον, ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στα κορίτσια που θα συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα της ΡΕΑ και την επόμενη σεζόν:«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αμοιβαία εμπιστοσύνη και τη συνέπεια, τις αθλήτριες που παρέμειναν στην ομάδα από το περσινό ρόστερ: Κελαϊδή Μαρία, Βορριά Καλλιόπη, Μαρκουτσά Δήμητρα, Κοτσάκι Στέλλα, Παντερή Αγγελική, Νικοπούλου Γλυκερία, Γεωργούλα Μαρία, Topister Situma, Μαργαρίτη Χριστίνα (GK), Αγιασωτέλλη Κατερίνα (GK).»

 Τέλος, η ΑΟ ΡΕΑ καλωσόρισε τα εννέα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και επισήμανε ότι στην προετοιμασία, στις προπονήσεις και στις 20άδες των αγώνων θα συμμετέχουν κορίτσια από τις υποδομές , στο πλαίσιο της φιλοσοφίας της ομάδας για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου. «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζουμε τις νέες μας μεταγραφές: Κανέλλου Χριστίνα, Καπαρέλη Εύα, English Maeve (GK), Nigito Anela, Bonnin Yolanda. Renoux Lea, Ruzafa Maria.
Παράλληλα, υποδεχόμαστε με υπερηφάνεια στο μόνιμο ρόστερ της ομάδας Γυναικών τις δικές μας αθλήτριες από το τμήμα υποδομών:Μπαλαμπάνοβα Χριστίνα, Ορφανουδάκη Σία (GK).

 Τέλος, ενημερώνουμε ότι στην προετοιμασία, στις προπονήσεις και στις 20άδες των αποστολών για τους αγώνες θα συμμετέχουν σταθερά τουλάχιστον 3-4 κορίτσια από την ελπιδοφόρα ομάδα Κ17 των υποδομών μας, στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας για εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου Γυναικών στον τόπο μας.
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλες και όλους.
Με όραμα και συλλογικότητα, στόχος μας είναι αυτή η παΡΕΑ να πάει το Ρέθυμνο ψηλά!»
 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

KPRINT Banner
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΡΕΑ για την νέα σεζόν

0
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ