ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών: Ο Αντονέλο Μπραμπίλα φέρνει τεχνογνωσία από Ιταλία, Αγγλία και Γαλλία στα Χανιά!

0

Τα Χανιά και το γήπεδο των Περιβολίων θα αποτελέσουν τον 4ο και τελευταίο σταθμό του ‘‘3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών’’, που διοργανώνει η GK Goalkeeper Academy, το τριήμερο 21-23 Ιουνίου. Συνδιοργανώτρια του Camp θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού, η ΠΑΕ Χανιά.
Όπως κάθε χρόνο, εκτός από το εκπαιδευτικό σκέλος, η αυλαία του μεγαλύτερου camp για Goalkeepers και GK Coaches σε όλη την Κρήτη θα έχει χαρακτήρα γιορτής, φιλοξενώντας μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά του κρητικού ποδοσφαίρου ένα από τα κορυφαία ονόματα προπονητών τερματοφυλάκων της Ιταλίας!
Ο λόγος για τον Αντονέλο Μπραμπίλα, με εμπειρία από elite πρωταθλήματα της Ευρώπης όπως εκείνα των Serie A, Premier League, League 1, σε ομάδες όπως οι Sampdoria, Palermo, Cagliari, Watford, Marseille, Sheffield Wednesday και συνεργασίες με προπονητές και τερματοφύλακες όπως οι Claudio Ranieri, Roy Hodgson, Igor Tudor, Walter Zenga, Salvatore Sirigu (πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ιταλίας), Alessio Cragno (εθνική Ιταλίας), Ben Foster (εθνική Αγγλίας), Pau López (εθνική Ισπανίας)!
Ο σπουδαίος Ιταλός GK Coach θα διδάξει καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου τους συμμετέχοντες προπονητές και τερματοφύλακες με σεμινάρια και προπονήσεις, ενώ θα αξιολογήσει τους goalkeepers, με στόχο όσοι ξεχωρίσουν να μεταβούν στο εξωτερικό για περαιτέρω δοκιμαστικά.
Εκτός από το πρόγραμμα του κ. Μπραμπίλα, στο Camp θα διεξαχθούν επίσης ειδικά προπονητικά κι επιστημονικά σεμινάρια για coaches, αθλητές, γονείς, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο, από το εξειδικευμένο προπονητικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy, με Επικεφαλής τον κ. Κώστα Γύπαρη, και τους επιστημονικούς συνεργάτες της Ακαδημίας:
• Λεωνίδας Παπαδάκης – S11 Ltd: Αθλητικός Επιστήμονας, με καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού και του κυπριακού ποδοσφαίρου
• Ελεάνα Κοκκίνη: Αθλητική Ψυχολόγος
• Δημήτρης Κατάκης: Αθλητικός Διατροφολόγος

Οι ώρες διεξαγωγής του προγράμματος στο Camp των Χανίων θα είναι οι εξής:
🗓 Παρασκευή (21 Ιουνίου): 15:00 – 19:00
🗓 Σάββατο (22 Ιουνίου): 16:00 – 20:00
🗓 Κυριακή (23 Ιουνίου): 16:00 – 20:00

Παρών στα Χανιά θα είναι και ο κ. Χρήστος Λάμπρου, Επικεφαλής της συνεργαζόμενης στο Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων, Athens Goalkeepers Academy, χάρη στη διαμεσολάβηση της οποίας υλοποιείται η εκπαιδευτικού χαρακτήρα επίσκεψη του κ. Αντονέλο Μπραμπίλα στην Κρήτη.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
Ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων, η GK Goalkeeper Academy είναι η μοναδική Ακαδημία στην Κρήτη και μία από τις ελάχιστες σε όλη την Ελλάδα που δίνει την ευκαιρία στους τερματοφύλακές της, οι οποίοι κρίνονται έτοιμοι, να αξιολογηθούν από συλλόγους του εξωτερικού.
Οι συμμετέχοντες στο ‘‘3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’ θα περάσουν από το πρώτο στάδιο αξιολόγησης, το οποίο θα γίνει από το τεχνικό επιτελείο της GK Goalkeeper Academy και τον Αντονέλο Μπραμπίλα. Όσοι κριθούν έτοιμοι, θα έχουν την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον να μεταβούν στο εξωτερικό για το επόμενο στάδιο αξιολόγησης, στα προπονητικά κέντρα μεγάλων ομάδων.
Επίσης, επιλεγμένοι τερματοφύλακες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ‘‘13ο Goalkeeping Camp & Seminar’’ της Athens Goalkeepers Academy, που θα διεξαχθεί στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του ‘’3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’. Εκεί (στην Αθήνα), οι goalkeepers θα μπορούν επίσης να αξιολογηθούν από καταξιωμένους προπονητές τερματοφυλάκων απ' το εξωτερικό.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις Κρητικοί τερματοφύλακες που ξεχώρισαν στο ''1ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων'' πέρασαν ακριβώς από την ίδια διαδικασία και πέρυσι (2023) είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στη Μαδρίτη και να αξιολογηθούν από ομάδες όπως οι Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, στα προπονητικά τους κέντρα!
Αντίστοιχα, οι goalkeepers που ξεχώρισαν στο ''2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων'' φιλοξενήθηκαν φέτος (2024) για μία εβδομάδα στις εγκαταστάσεις της Τζένοα στην Ιταλία και αξιολογήθηκαν από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

ΟΙ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΟΧΕΣ 3ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ CAMP ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ & ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Εκτός από τα καθημερινά σεμινάρια, την προπόνηση και την αξιολόγηση, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης τις εξής παροχές:
• Πλήρες σετ τερματοφύλακα (εμφάνιση)
• Ηλεκτρολύτες και σνακ από τα X-Treme Stores, νερά από την Dream Nuts και φρούτα από τη Φρουτεμπορική Σαββάκης
• Εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες
• Σεμινάριο αθλητικής ψυχολόγου και παράδοση notebook αθλητικής ψυχολογίας σε κάθε αθλητή
• Σεμινάριο αθλητικής διατροφής από εξειδικευμένο διατροφολόγο, παράδοση πίνακα διατροφικών συμβουλών και αναλυτικές μετρήσεις για κάθε αθλητή ξεχωριστά
• Δώρο επαγγελματικά γάντια τερματοφυλάκων από την εταιρεία Play Sports και grip socks της εταιρείας Trix στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών challenge
• Υγειονομική κάλυψη τις ώρες διεξαγωγής του Camp από την ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων
• Πιστοποίηση συμμετοχής τερματοφυλάκων και Πιστοποίηση συμμετοχής προπονητών

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή στο ‘‘3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών’’, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές για τον Νομό Χανίων θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024.
Οι εγγραφές μπορούν να γίνονται και ONLINE εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (απαιτείται σύνδεση στον λογαριασμό σας Google):
https://forms.gle/m9wvK6g3Eba3fJSo6

Για πληροφορίες και εναλλακτικούς τρόπους εγγραφής, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:
Τηλέφωνο: (+30) 6983054663 (και μέσω Viber & WhatsApp)
E-mail: [email protected]
Social Media: Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της GK Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ