ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών: Συνεργασία της GK Goalkeeper Academy

0

Η συνεργασία θα αρχίσει επισήμως στις 31 Μαΐου μαζί με το ''3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών'' και θα επεκταθεί στην GK Summer Pre Season 2024, αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις της σεζόν 2024-25

Η GK Goalkeeper Academy βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Λεωνίδα Παπαδάκη και την εταιρεία του s11Ltd. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Αθλητικούς Επιστήμονες σε Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος μαζί με το επιτελείο του θα διοχετεύει στο εξής τις πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις του και τη μεγάλη ποδοσφαιρική εμπειρία του στο προπονητικό staff και στους τερματοφύλακες της Ακαδημίας μας.

Η ποδοσφαιρική διαδρομή του κ. Παπαδάκη «μιλά» από μόνη της. Έχει εργαστεί σε ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό, με αρκετές ευρωπαϊκές συμμετοχές και κατακτήσεις πρωταθλημάτων σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Επιστημονική υποστήριξη στον τομέα της φυσικής κατάστασης

Η s11Ltd ειδικεύεται στην επιστημονική υποστήριξη αθλητών, προπονητών και ομάδων γύρω από την οργάνωση και τη λειτουργία των τμημάτων φυσικής κατάστασης. Σε ό,τι αφορά την αθλητική αξιολόγηση, εστιάζει στα χαρακτηριστικά της φυσικής κατάστασης και δημιουργεί το ατομικό προφίλ δυνατοτήτων και αδυναμιών του αθλητή, που αποτελεί οδηγό για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δουλεύει στοχευμένα, προκειμένου να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Η συνεργασία της GK Goalkeeper Academy και της s11 LTD θα αρχίσει επισήμως στις 31 Μαΐου, δηλαδή μαζί με την έναρξη του ''3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών'' το οποίο θα διοργανώσει η Ακαδημία μας για μία ακόμη χρονιά στους τέσσερις Νομούς της Κρήτης. Στη συνέχεια, αυτή η συνεργασία θα επεκταθεί στην ''GK Summer Pre Season 2024'', αλλά και στις καθημερινές προπονήσεις της σεζόν 2024-25.

«Στόχος η διαρκής εξέλιξη και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες»

Ο Επικεφαλής της GK Goalkeeper Academy, κ. Κώστας Γύπαρης, δήλωσε σχετικά: «Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε καθημερινά και να προσφέρουμε στους τερματοφύλακές μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η επιστημονική προσέγγιση είναι προϋπόθεση για τη σωστή εξέλιξη των αθλητών. Γι' αυτό επιλέξαμε να συνεργαστούμε με μία από τις καλύτερες εταιρείες του χώρου και έναν από τους κορυφαίους Αθλητικούς Επιστήμονες σε Ελλάδα και Κύπρο, τον Λεωνίδα Παπαδάκη, ο οποίος έχουμε την τύχη να δραστηριοποιείται πλέον στα Χανιά».

Από την πλευρά του, ο κ. Λεωνίδας Παπαδάκης ανέφερε: «Η συνεργασία της S11Ltd με την GK για την αθλητική αξιολόγηση των αθλητών στο επερχόμενο Camp αποδεικνύει την ισχυρή θέληση της GK Goalkeeper Academy για τη συνεχή εξέλιξη της προπονητικής διαδικασίας των τερματοφυλάκων, ακολουθώντας τα πρότυπα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής elite».

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ