ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To Ρέθυμνο χτυπάει στους ρυθμούς των SPECIAL OLYMPICS HELLAS

0

 Στα μέσα Νοεμβρίου ξεκίνησε η προετοιμασία ωφελούμενων του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου για την συμμετοχή τους στα Special Olympics Hellas. Έτσι ξεκίνησαν  άμεσα  τις προπονήσεις από τότε , με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκεται η ομάδα αθλητών σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκαν και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων στο Λουτράκι, που θα γίνουν 24-29 Μαΐου 2024!

 Συνεχίζονται δυναμικά τις προπονήσεις στον φιλόξενο χώρο που παραχωρεί στο σύλλογο η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου καθώς και στο γήπεδο Γάλλου μετά από σχετική συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου.

 Οι νέοι αθλητές ήδη έχουν εξοικειωθεί με τα αθλήματα του στίβου και εκπλήσσουν του προπονητές τους Μαρία Ζουμπουλάκη και Θωμά Νάτσκο  συνεχώς, αλλά και τον υπεύθυνο της δράσης από μέρους του Συλλόγου, το  διευθυντή του φορέα Παύλο Μελισσινό.

Η νέα πρόκληση που αφορά τα αθλητικά ιδεώδη έγινε πλέον τρόπος ζωής.

Άλλωστε ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να αλλάζει τα δεδομένα, να δημιουργεί παρέες, να θέτει υψηλούς στόχους, να βελτιώνει σωματικά και ψυχικά τον κάθε άνθρωπο  και να προσφέρει πολλές χαρές και επιβραβεύσεις , από τη συμμετοχή, την εμπειρία και τη νίκη.

Φυσικά δε σταματάμε εδώ. Είμαστε σε επικοινωνία με νέους αθλητές, νέους χώρους άθλησης και αθλητικά σωματεία για συνεργασία και νέα δεδομένα για τον αθλητισμό ΑμεΑ στο Ρέθυμνο. Επίσης ξεκινάμε και δράσεις συμπερίληψης με αθλητικούς φορείς του Ρεθύμνου σε συμπράξεις ΑμεΑ και τυπικών αθλητών.

Προχωράμε δυναμικά και θέτουμε νέους στόχους για το μέλλον  !!!

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ