ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο σύλλογος του Ρεθυμνιακού Α.Ο

0

Ο σύλλογος του Ρεθυμνιακού Α.Ο και οι ακαδημίες του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ένταξη τους στο πρόγραμμα ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ….. Μετά από αξιολόγηση που έγινε στις ακαδημίες μας στις 9 Οκτωβρίου 2023 από επιτροπή του ΟΠΑΠ, επιλεχτήκαμε μέσα από απαραίτητες προϋποθέσεις και αυστηρά κριτήρια που αφορούν στην συνολική εκπαίδευση των παιδιών. Είναι πολύ μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα ευθύνη για τις ακαδημίες του Ρεθυμνιακού Α.Ο η ένταξη τους στο πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ όπου ο βασικός αποδέκτης δεν είναι άλλος από τα παιδιά των ακαδημιών μας που άμεσα αλλά και μεταγενέστερα θα έχουν σημαντικά οφέλη στην εκπαίδευση και την γενικότερη εξέλιξη τους σαν αθλητές αλλά κυρίως σαν άνθρωποι…. Για του λόγου το αληθές παρακάτω ακολουθεί η επιστολή που λάβαμε από τους υπεύθυνους του ΟΠΑΠ…        

«Αγαπητέ/ή

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ακαδημία σας είναι μία από αυτές που εντάσσονται άμεσα στον 4ο κύκλο του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ ο οποίος θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2026.

Κατόπιν αξιολόγησης εκατοντάδων αξιόλογων ακαδημιών από όλη τη χώρα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως την ασφάλεια και τη υγιεινή των εγκαταστάσεων της, το επίπεδο των προπονητών της αλλά και των προπονητικών μονάδων της, τις υποστηρικτικές υποδομές της, τον τρόπο λειτουργίας της αλλά και τη φιλοσοφία της, είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιλογή της ακαδημίας σας. Οι ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΟΠΑΠ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας για τα ελληνικά δεδομένα που στοχεύει να εμφυσήσει στα παιδιά τις αρχές που θα ακολουθήσουν σε όλη τους τη ζωή, είτε γίνουν αθλητές, είτε παραμείνουν απλοί «φίλοι» του αθλητισμού. Οι πυλώνες του περιλαμβάνουν ασφαλιστική κάλυψη όλων των αθλητών έως 15 ετών των συμμετεχόντων ακαδημιών, την παροχή αθλητικού υλικού, την ολιστική προπονητική εκπαίδευση αθλητών, προπονητών και γονέων/κηδεμόνων, την γνωριμία και διάδραση των παιδιών με πολύ σημαντικούς αθλητές, τη συμμετοχή τους σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις κ.α. Στις επόμενες ημέρες θα λάβετε email με αναλυτική περιγραφή και χρονοδιάγραμμα όλων των παραπάνω καθώς και με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να επικυρωθεί η ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι στην κοινότητα των ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΠΑΠ και ανυπομονούμε να θέσουμε το πρόγραμμα στις υπηρεσίες και τις προτεραιότητες σας.

Συγχαρητήρια!

Με εκτίμηση

Ομάδα Εταιρικής Υπευθυνότητας ΟΠΑΠ »

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ