ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ρεθυμνιακός ΑΟ: Οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών 2023-2024 έχουν ξεκινήσει

0

Ο  Ρεθυμνιακός Α.Ο. και οι Ακαδημίες του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι οι εγγραφές στα τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου 2023-2024 έχουν ξεκινήσει. Αυλαία θα έχουμε για ακόμα άλλη μια χρονιά στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του πιο ιστορικού συλλόγου στο νομό Ρεθύμνου. Σε μια χρονιά που όπως προβλέπετε θα να είναι ακόμα περισσότερο ελπιδοφόρα και προπάντων πολύ εποικοδομητική για τα παιδιά που θα συμμετέχουν. Στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Ρεθυμνιακού Α.Ο θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από 4 ετών και άνω αγόρια-κορίτσια ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας.  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Προπονητές Ποδοσφαίρου και προπάντων Παιδαγωγοί με πολύ μεγάλη εμπειρία και γνώση θα είναι πάνω από κάθε παιδί και στο σύνολο αυτών για να τους προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια για την ορθή διαπαιδαγώγηση και φυσικά την αθλητική τους εξέλιξη. Επικεφαλής του προγράμματος εκπαίδευσης είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής Ποδοσφαίρου UEFA A’ Κος Σκουλούδης Ναπολέοντας με πολύ μεγάλη γνώση και εμπειρία στις αναπτυξιακές ηλικίες που πλησιάζει τα 30 συνεχόμενα χρόνια ενασχόλησης. Οι προπονήσεις για την νέα σεζόν 2023-2024 ξεκινούν την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου με έδρα εκτέλεσης όλων των προπονήσεων το γήπεδο της Σοχώρας. Η γραμματεία των ακαδημιών στο γήπεδο της Σοχώρας την εβδομάδα αυτή θα λειτουργήσει Πέμπτη και Παρασκευή 18:00-21:00 το απόγευμα ενώ το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου από της 10:00 το πρωί μέχρι της 13:00 το μεσημέρι. Από

την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου κάθε απόγευμα(Δευτέρα-Παρασκευή) στο γήπεδο της Σοχώρας. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο Κιν. 6975907754.

Επί της ευκαιρίας το σωματείο ποδοσφαίρου του Ρεθυμνιακού Α.Ο και οι ακαδημίες θα ήθελαν να ευχηθούν σε όλους υγεία, καλή σεζόν, καλή πρόοδο και κάθε επιθυμία να πραγματοποιηθεί σε όλα τα παιδιά του κόσμου.  

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ