ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ''2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων'' έρχεται για ακόμη μία χρονιά στο Ρέθυμνο με σημαντικές παρουσίες

0

Το Ρέθυμνο αποτελεί τον 3ο κατά σειρά, αλλά πολύ σημαντικό σταθμό του ''2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων'', που διοργανώνει και φέτος η GK Goalkeeper Academy. Το τριήμερο 16-18 Ιουνίου 2023 στο γήπεδο των Μισιριών είναι προγραμματισμένο το μεγαλύτερο ραντεβού για τερματοφύλακες και προπονητές σε όλο τον Νομό, με συνδιοργανωτή τον Άρη Ρεθύμνου.

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής του ''2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων'' στο Ρέθυμνο είναι οι εξής:
• Παρασκευή (16 Ιουνίου): 15:00 – 19:00
• Σάββατο (17 Ιουνίου): 16:00 – 20:00
• Κυριακή (18 Ιουνίου): 16:00 – 20:00

Τερματοφύλακες και προπονητές θα διδαχθούν τα μυστικά της θέσης του goalkeeper με βάση τα πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα. Αυτό θα συμβεί μέσα από καθημερινές προπονήσεις και σεμινάρια από τους εξειδικευμένους προπονητές τερματοφυλάκων της GK Goalkeeper Academy, με Επικεφαλής τον κ. Κώστα Γύπαρη, αλλά και από την επιστημονική ομάδα της Ακαδημίας.

Σημαντικοί καλεσμένοι από το ελληνικό ποδόσφαιρο
Σημαντικοί αθλητές και προπονητές τερματοφυλάκων από τον χώρο του κρητικού και ευρύτερα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μεταφέρουν τις γνώσεις και την εκπαιδευτική εμπειρία τους σε όλους τους συμμετέχοντες, στη στάση του ''2ου Παγκρήτιου Camp'' στο Ρέθυμνο.
Ένας εξ αυτών θα είναι κ. Δημήτρης Κρυωνάς, Goalkeeping Coordinator ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Goalkeeping Coach U17 ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ιδρυτής της ''Τhe Goalkeeperabout Αcademy''.
Το ίδιο ισχύει και για τον κ. Γιώργο Μπερνεάνου, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε ιδρυτής μίας εκ των μεγαλύτερων Σχολών Τερματοφυλάκων στην Κρήτη, ενώ έχει εργαστεί ως GK Coach σε ομάδες τεσσάρων διαφορετικών χωρών.

Σεμινάρια από την επιστημονική ομάδα
Σε ό,τι αφορά την επιστημονική ομάδα, ο εργοφυσιολόγος της Ακαδημίας, κ. Γιάννης Σχοιναράκης, θα διεξαγάγει σεμινάριο για τη σημασία των εργομετρικών στην εξέλιξη του σύγχρονου goalkeeper, ενώ στη συνέχεια θα υποβάλει τους συμμετέχοντες σε εξειδικευμένα εργομετρικά τεστ για τερματοφύλακες.
Πολύ σημαντικά για αθλητές και προπονητές θα είναι επίσης τα σεμινάρια της αθλητικής ψυχολόγου, κυρίας Ελεάνας Κοκκίνη, και του αθλητικού διατροφολόγου, κ. Δημήτρη Κατάκη.

Αξιολόγηση σε Ελλάδα και εξωτερικό εξωτερικό
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες goalkeepers θα αξιολογηθούν κατά τη διάρκεια του Camp. Όσοι κριθούν έτοιμοι, θα διεκδικήσουν την ευκαιρία να δοκιμαστούν σε κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού, σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Δίκτυο Τερματοφυλάκων του οποίου η GK Goalkeeper Academy αποτελεί ιδρυτικό μέλος.
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ακριβώς συνέβη και πέρυσι με τρεις Κρητικούς goalkeepers, οι οποίοι ξεχώρισαν στο ''1ο Παγκρήτιο Camp'' (καλοκαίρι 2022) και βρέθηκαν να προπονούνται πριν από λίγες εβδομάδες στα προπονητικά κέντρα ομάδων όπως οι Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο ένας εξ αυτών μάλιστα ξεχώρισε στη στάση του Camp στο Ρέθυμνο!

Έξτρα παροχές
Εκτός από τα καθημερινά σεμινάρια, την προπόνηση και την αξιολόγηση, οι συμμετέχοντες στο ''2ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων'' θα έχουν επίσης τις εξής παροχές:
• Πλήρες σετ τερματοφύλακα (εμφάνιση)
• Ηλεκτρολύτες και μπάρες πρωτεΐνης σε κάθε προπόνηση, αλλά και δώρο ένα παγουράκι σε όλους τους συμμετέχοντες, από τα X-Treme Stores.
• Νερά και φρούτα σε κάθε προπόνηση από το εστιατόριο Vrisi.
• Παράδοση ατομικού φακέλου εργομετρικής αξιολόγησης αθλητή
• Παράδοση notebook αθλητικής ψυχολογίας σε κάθε αθλητή
• Παράδοση πίνακα διατροφικών συμβουλών και αναλυτικές μετρήσεις σε κάθε αθλητή
• Δώρο γάντια της εταιρείας ND στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
• Δώρο grip socks της εταιρείας Trix στους νικητές των ειδικών παιχνιδιών-διαγωνισμών
• Υγειονομική κάλυψη τις ώρες διεξαγωγής του Camp από την εθελοντική ομάδα ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α. Χανίων
• Βεβαίωση συμμετοχής

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Οι εγγραφές στη ‘‘στάση’’ του ‘‘2ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων’’ στο Ρέθυμνο  έχουν ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουνίου.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι τρόποι επικοινωνίας είναι οι εξής:
•    Τηλεφωνικώς ή μέσω WhatsApp & Viber με τον Επικεφαλής της Gk Goalkeeper Academy, κ. Κώστα Γύπαρη: 698 305 4663
•    Ε-mail: [email protected]
•    Με μήνυμα στις επίσημες σελίδες της Gk Goalkeeper Academy σε Facebook και Instagram

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ