ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το 1ο ΓΕΛ Ρεθύμνου κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Κοριτσιών στα Δημόσια Σχολεία

0

Μια ιδιαίτερη στιγμή για το 1ο Γενικό Λύκειο Ρεθύμνου και για τις μαθήτριες-αθλήτριες, τους προπονητές τους αλλά και για όλο το σχολείο,  αφού κατάφερε η ομάδα των κοριτσιών,  για το σχολικό έτος 2022-2023,  να κατακτήσει τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης και την 1η θέση στα Δημόσια Σχολεία της χώρας.

Η σεμνή τελετή  πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου 2023  στον αύλειο χώρο του 1ου Γενικού Λυκείου. Μία πρωτοβουλία της Διευθύντριας του σχολείου, Άννας Μυρωνάκη που έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων, το Δεκαπενταμελές Συμβούλιο και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου για να  βραβευτούν οι μαθήτριες-πρωταθλήτριες καθώς  και οι εξαιρετικοί προπονητές του λυκείου.

Στην απονομή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης, κ.  Γεωργαλής, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης, κ. Μαραγκάκης, ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής της Δ.Ε. Ν. Ρεθύμνης, κ. Κουρμούλης, η Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κα Ρένα Κουτσαλεδάκη και μέλη του συλλόγου, όπως και οι γονείς και συγγενείς της ομάδας των κοριτσιών της ομάδας μπάσκετ.

 Η παρουσία του Δημήτρη Κοκολάκη στην τελετή απονομής  συγκίνησε ιδιαίτερα,  αφού είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες σέντερ και με μία εξαιρετική καριέρα ως αθλητής στην  καλαθοσφαίριση.

Γι΄ αυτήν  την επιτυχία, η Σχολική Κοινότητα του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου εκφράζει θερμά  συγχαρητήρια στην ομάδα των κοριτσιών του λυκείου και στους προπονητές τους, τον                  Γ.  Θεοδοσουλάκη και τον Κ. Πλευράκη κι ευχαριστεί για την πολύτιμη και ουσιαστική υποστήριξη,  την Διευθύντρια του λυκείου, τον Σύλλογο Διδασκόντων, τους γονείς, τους φίλους και τους συμμαθητές  τους.

Η ομάδα που κατέκτησε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και την 1η θέση στα Δημόσια Σχολεία της χώρας,  με αλφαβητική σειρά είναι:

Βεργιτσάκη Χρυσή-Αμαλία

Γιαννακάκη Ιωάννα

Ζολώτα Ευαγγελία

Ζολώτα Μαρία

Θεοδοσουλάκη Δήμητρα

Ιερωνυμάκη Ευαγγελία

Λεβέρ Ολίβια-Ανν

Μεργέμογλου Ευαγγελία

Νησωτάκη Μαρία

Ξενίδη Μαρία

Πατσάνι Πατρίτσια

Σταυρουλάκη Μυρτώ

Χατζηιωαννίδη Κρυσταλλία

Ως συμβολικό δώρο προσφέρθηκαν Τιμητικές πλακέτες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ρεθύμνου.

«Ευχή μας, κάθε βήμα σας και μια καινούρια επιτυχία με αξιοπρέπεια και μεράκι!!!»

Η Σχολική Κοινότητα του 1ου Γενικού Λυκείου Ρεθύμνου

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ