ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ελλάδα σε όμιλο φωτιά στο Μουντιάλ της Socca

0

Η κληρωτίδα συμπεριφέρθηκε …ως συνήθως στην Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου καθώς χθες στο Έσσεν επεφύλαξε έναν όμιλο φωτιά παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο Α γκρουπ δυναμικότητας!

Βέλγιο, Ιταλία και Σαουδική Αραβία οι τρεις αντίπαλοι της γαλανόλευκης στον όγδοο όμιλο. Η Ελληνική Ομάδα θα έχει στο πλευρό της την φλεγόμενη Ελληνική κοινότητα της Γερμανίας αλλά και την στήριξη του μεγάλου χορηγού ΟΠΑΠ που βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στο Ελληνικό αθλητισμό.

 Οι Βέλγοι από το Β γκρουπ δυναμικότητας είχαν πέρσι χάσει την πρόκριση στα playoffs την τελευταία στιγμή ευρισκόμενοι στον πιο δύσκολο όμιλο της Βουδαπέστης με Βραζιλία, Μολδαβία και Γεωργία ενώ οι Ιταλοί πέταξαν εκτός playoffs τους πανίσχυρους Γάλλους για πρώτη φορά στην ιστορία των τρικολόρ. Οι Σαουδάραβες είναι πρωτάρηδες και έρχονται με φιλοδοξίες και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το επίπεδο τους.

Η Ελλάδα κυνηγά να προκριθεί σαν πρώτη για να μπορεί να έχει ευκολότερη διασταύρωση στη συνέχεια, αν και εκεί οι πιθανότητα να βρει έναν δυνατό αντίπαλο σαν την Τουρκία είναι ορατή.

Ο τεχνικός της Ελληνικής Ομάδας Γιώργος Μπαστάκης δήλωσε: "Πρόκειται για μια κλήρωση με ιδιαιτερότητες. Η ομάδα του Βελγίου έχει στις τάξεις της έναν εξαιρετικό προπονητή τον Radu Burciu, και έχει τη δίκη της ιστορία στην διοργάνωση. Η Ιταλία είναι μια εξαιρετικά ποιοτική ομάδα έχοντας παράλληλα στη διάθεση της τον Alessandro Gallinica, έναν από του καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ενώ τέλος η Σ. Αραβία είναι μια άγνωστη για εμάς ομάδα που είναι σίγουρο ότι θα την χαρακτηρίζει ο ενθουσιασμός της πρωτόγνωρης εμπειρίας.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αντιμετωπίζει τις αντίπαλες ομάδες με απεριόριστο σεβασμό και το ίδιο θα κάνει και αυτή τη φορά, βλέποντας παράλληλα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με στόχο να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να κάνει υπερήφανους όσους την υποστηρίζουν!"

Στους υπόλοιπους ομίλους ξεχωρίζουν οι επίσης τρομερά δύσκολοι όμιλοι:

Τέταρτος όμιλος με Βραζιλία, Ουγγαρία, Τουρκία, Ακτή Ελαφαντοστού.

Έκτος όμιλος με Μολδαβία, Πορτογαλία, Αλβανία και Κολομβία

Ένατος όμιλος με Πολωνία, Σλοβενία, Ισπανία και Ουρουγουάη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Socca World Cup 2023 θα ανοίξει ο αγώνας της διοργανώτριας Γερμανίας απέναντι στην ποιοτική και φρέσκια ομάδα της Κύπρου που ελπίζει ότι θα έχει και την αμέριστη συμπαράσταση της ομογένειας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ