ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ΑΠΟΡ συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Πάλη της Κρήτης

0

Ο ΑΠΟΡ συνεχίζει να γράφει ιστορία στην Πάλη της Κρήτης.

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Νίκος Καραβάνος στο Σχολικό Πρωτάθλημα.

Αργυρό Μετάλλιο ο Γρηγόρης Ντόνης και η Βασιλική Καραβάνου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U15 με πρόκριση στη Βαλκανιάδα και στο Ευρωπαϊκό.

Αποτελέσματα

Καραβάνος Νίκος , 1η θέση Σχολικό Πρωτάθλημα 86

Γρηγόρης Ντόνης , 2η θέση Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  41 κιλά

Καραβάνου Βασιλική, 2 η θέση  Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  62 κιλά

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα U15 ο ΑΠΟΡ κατέκτησε δυο αργυρά μετάλλια. 2η θέση στα 62 κιλά η Βασιλική Καραβάνου καθώς έχασε το ντέρμπι οριακά από πολύ δυνατή αθλήτρια (αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας) Ξενίδου Ιωάννα από τον Αρχέλαο Κατερίνης ενώ  κέρδισε με πτώση τις δύο άλλες αθλήτριες της κατηγορίας Βερβέρη Θωμαΐς του Κερκίωνα Χαϊδαρίου και Χρυσικάκη Πολυξένη του Λεωνίδα Σπάρτης. 2η θέση και από τον Ντόνη Γρηγόρη στα 41 κιλά που έπαιξε με υπογραφή γονέα καθώς ήταν μικρός ηλικιακά με μία νίκη απέναντι στον Ξενάκη Χρήστο από τον Άρη και μία ήττα από τον Κεσίδη Ιωάννη της Τραπεζούντας . Θρίαμβος καθώς και οι 2 αθλητές θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με την εθνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα 5-6 Μαΐου στις Σέρρες. 5η θέση στα 68 και για τον καινούργιο παλαιστή πολλά υποσχόμενο Δαλέζιο Πέτρο.

Μεγάλη εμφάνιση στα 86 από τον Νίκο Καραβάνο στο Σχολικό Πρωτάθλημα που ακολούθησε. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4 νίκες και σε ένα συγκλονιστικό τελικό. Συγκεκριμένα κέρδισε με πτώση τους Κύρο Ραφαήλ και τον Ντάτσιο Γεώργιο Ραφαήλ από το 1ο ΕΠΑΛ Σερρών και τον Τσακερόπουλο Ιωάννη από το 2ο ΓΕΛ Βόλου ενώ στέφθηκε νικητής στον τελικό με τον Νταμοτσίδη Κωσταντίνο από ΓΕΛ Ευκαρπίας με σκορ 7-2. Το μέγεθος της επιτυχίας έχει να κάνει με την ηλικία καθώς ήταν 2 χρόνια μικρότερος απέναντι σε δυνατούς και καταξιωμένους αθλητές. Η επιτυχία του εξασφάλισε 10% μοριοδότηση στις Πανελλήνιες εξετάσεις και 20% για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Συγχαρητήρια στον προπονητή Μανώλη Καραβανο και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΠΟΡ θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές των αθλητών Περιφέρεια Κρήτης, Μότορ Όιλ Ελλάς, και Αnek Lines και Blue Star Feries για την χορηγία τους στη μετακίνηση των αθλητών

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ