ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η γιορτή του αθλητισμού

0

Μια όμορφη και μεστή γιορτή πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο Περιβολίων, καθώς διεξήχθη η γιορτή του αθλητισμού από τον Δήμο Ρεθύμνου. 

Η γιορτή αυτή είχε πάρει μια αναβολή δύο χρόνων εξαιτίας του covid 19 αλλά αυτή την φορά τίποτα δεν μπορούσε να την σταματήσει, με πολλά πρόσωπα να είναι εκεί για να τιμήσουν τους διακριθέντες. 

Αρχικά χρέη παρουσιαστή ανέβαλε ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στο νομό Ρεθύμνου, Βασίλη Σκουντής, ο οποίος φρόντισε με τον εξαιρετικό συντονισμό του να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Παρών ήταν και πολλά δημόσια πρόσωπα, όπως η αντιπεριφερειάρχης κ. Μαρία Λιονή, ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχνιδάκης και πολλοί εκπρόσωποι των ομάδων. Επίσης εκεί βρισκόταν και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσε να βρίσκεται εκεί ο βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Κεφαλογιάννης. 

Πολλά ήταν τα πρόσωπα που βραβεύτηκαν αλλά η συγκίνηση ήταν μεγάλη για το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, τον αθλητικογράφο και συγγραφέα, Λευτέρη Κρυοβρυσανάκη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν παρέλαβε το βραβείο του.

Πάτησε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FGGkvo3Yw5gWkbopD1WF1wytfusxdSyWKtVfH674Tm1wJncGgWmtivheRaBdqxC1l&id=100032460026992 

 

 

 

 

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ